• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #120346  autor: Pawrzes
 03 lis 2006, 17:24
Pan z BOK będzie opiekany i przysmażany – wszystko to na piątkowym Lajf Czacie

Piątek to zwyczajowo dzień, w którym dużo osób lubi sobie trochę odpuścić. Jednak my na Lajf Czacie weźmiemy w krzyżowy ogień pytań panów z Biura Obsługi Klienta. Nie damy im wytchnienia, dopóki nie odpowiedzą na wszystkie Wasze pytania.
Macie pytania, piątek od 18:00 na Lajf Czacie to miejsce i czas dla Was. Problemy z Simplusem, nieścisłości, może jakieś ciekawe sugestie. Wszystko to możecie przekazać konsultantom BOK, kiedy pojawią się oni na Lajf Czacie. Pamiętajcie również o pytaniach przesyłanych przed programem. Masz pytanie, wyślij je na [email protected]. Zapraszamy!!!
No ciekawe czego się dowiemy już od 18:00 na stronie www.lajfczat.pl :wink:

Pozdrawiam

#120368  autor: gm
 03 lis 2006, 18:27
Jestem na tym czacie, ale mam wrazenie, że więcej dowiem sie na forum, np. na Telepolis :-)

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#120383  autor: Pawrzes
 03 lis 2006, 19:25
Ech... Trochę beznadziejne to było widowisko i panowie z BOK-u nie przygotowali się najlepiej... Spodziewałem się czego innego... ech... :|

Pozdrawiam

#120387  autor: D@rio
 03 lis 2006, 19:42
Pawrzes pisze:Ech... Trochę beznadziejne to było widowisko i panowie z BOK-u nie przygotowali się najlepiej... Spodziewałem się czego innego... ech...
to możę zdasz jakiś krótki reportaż, na czym polegli? ;)

Obrazek

#120388  autor: przemek910
 03 lis 2006, 19:46
D@rio pisze:to możę zdasz jakiś krótki reportaż, na czym polegli?
na wszystkim, a to zasłaniali się tajemnicami, szczelali głupie gadki, proponowali przejście na nową platformę, bo na starej był zbyt dł.czas oczekiwania na zaktualizowanie kosztów.... 1słowem żenada :-D

#120392  autor: D@rio
 03 lis 2006, 20:03
oczywistym było że Wam prawdy nie powiedzą...jednak, dobrze zrobiłem że nie poszedłem ;)

Obrazek

#120393  autor: Pawrzes
 03 lis 2006, 20:05
:arrow: kin ma rację, nawet to co wiedzieli to nie potrafili sensownie wytłumaczyć... Np. na pytanie dotyczące karty USIM zrobili wielkie oczy bo pierwszy raz usłyszeli o czymś takim :wink: Na dodatek prowadzący chłopak ubrany w narodowe emblematy po wygranym przez "Złotka" meczu siatkówki kobiet Polska-Japonia trąbił trąbką tak że można było ogłuchnąć :evil: Pomysł tego "Lajf Czatu" z panami z BOK-u był dobry ale wyszło jak zwykle...

Pozdrawiam

#120398  autor: D@rio
 03 lis 2006, 20:37
no zeby nie wiedziec co to USIM, to troche wstyd...jak na pracownika BOK Plus...

Obrazek

#120439  autor: oprych
 03 lis 2006, 22:18
Pawrzes pisze: Pomysł tego "Lajf Czatu" z panami z BOK-u był dobry ale wyszło jak zwykle...
w simplusie na szybkiego bywa :wink:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#120529  autor: martins
 04 lis 2006, 00:36
Pawrzes pisze::arrow: kin ma rację, nawet to co wiedzieli to nie potrafili sensownie wytłumaczyć... Np. na pytanie dotyczące karty USIM zrobili wielkie oczy bo pierwszy raz usłyszeli o czymś takim :wink: Na dodatek prowadzący chłopak ubrany w narodowe emblematy po wygranym przez "Złotka" meczu siatkówki kobiet Polska-Japonia trąbił trąbką tak że można było ogłuchnąć :evil: Pomysł tego "Lajf Czatu" z panami z BOK-u był dobry ale wyszło jak zwykle...
Moze nie wiedzieli co to USIM, bo w simplusie np nie jest to potrzebne zeby skorzystac z umts jak np w orange. Bo mi UMTS w simplusie dziala na karcie z roku 1999. :)