Elle pisze:Też zastanawiam się nad zmianą mojej taryfy Orange Go, bo dopóki dzwoniłam mało i głównie do orange i na stacjonarne, to było ok. Ale cóż - było.
Mam pytania odnośnie linku wklejonego przez Irqa.
1. Rozumiem, że opłata aktywacyjna, niby że za kartę SIM wynosi 20 zł, co potem oddają w kwocie startowej. Tak? Bo ten regulamin to za obszerny i szczegółowy nie jest.
2. Czy może wiecie, jaki jest koszt przeniesienie numeru, bo na stronie orange nie mogę znaleźć tej informacji.
3. W ramach promocji miałabym cennik na połączenia i smsy jak zwykły użytkownik po 4 miesiącach. Ok. Zwykły użytkownik po kolejnych 4 miesiącach (czyli w sumie po 8 miesiącach) zyskuje tę najtańszą taryfę. Czy zatem ja też na tę zmianę czekałabym 8 miesięcy (bo w sumie byłabym po przeniesieniu numeru nowym użytkownikiem jednak) czy może tylko 4? Jeśli tak, a nie pojawi się nic innego ciekawszego, to jak wygadam te moje 21 złotych pozostałych to zmieniam sieć:))
4. Co to znaczy, że muszę mieć zarejestrowaną kartę?
1. Tak, dostajesz kartę SIM na której znajduje się 20 zł do wykorzystania.
2. Koszt przeniesienia numeru w Orange kosztuje 61 zł (w Erze i Plusie 50 zł) i minimum tyle musi być na koncie Orange Go.
3. Na Happy Taniej po 8 miesiącach możesz w tym przypadku po 4 miesiącach od włączenia się do sieci Era.