• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#122755  autor: Dante
 11 lis 2006, 00:17
Jak uruchomic podtrzymywanie sesji w 6630? Ustawienia=>Połączenie=>Pakiety danych=>Połączenia pakietowe=>Kiedy dostępny? Czy do podtrzymywania sesji potrzebna jest jakas wyszukiwarka inna od standardowej (np. Opera?) No i jak podtrzymywanie sesji ma sie do cięcia kosztów za połączenie (na jakiej zasadzie to działa)?

Siemens A50 => 6630

#122763  autor: D@rio
 11 lis 2006, 00:46
Dante, ja w N70 mam tak:

1. => Menu
2. => Narzędzia
3. => Ustawienia
4. => Ustawienia Połączenia
5. => Pakiety Danych
6. => Połączenie pakietowe
7. => Kiedy Dostępne.

nie jest potrzebna jakaś specjalna wyszukiwarka, działa na każdej przeglądarce.

Obrazek

#125063  autor: martins
 18 lis 2006, 11:15
Mam pytanie odnosnie tej uslugi. Pani w BOK zaproponowala mi jej wlaczenie, pierwszy miesiac gratis. Miesiac juz chyba minal, na itaktak usluga jest aktywna. Ale skad mam wiedziec czy mam juz wlaczony nowy pakiet? Stary sie mi wyczerpal, wiec czekalem. Chyba powinienem dostac jakiegos smsa, czy chce przedluzyc, co nie? Nie wiem nawet czy pobralo mi 5 zlotych za kolejny miesiac korzystania z tej uslugi bo nie kontroluje na biezaco swojego konta. Wiec usluga wlaczona, a nie wiem czy moge korzystac, czy ktos sie moze orientuje jak to sprawdzic? Bylbym wdzieczny. W ostatecznosci zadzwonie do BOK chociaz szkoda troche, toz to przeciez takie drogie ;)

#125134  autor: Pawrzes
 18 lis 2006, 14:59
martins: Niestety nie przychodzą żadne SMSy dotyczące pakietu Omnix Max - opłata zostaje pobrana w dniu rozliczeniowym czyli dniu w jakim włączyłeś się do sieci i trzeba niestety kontrolować konto. W dniu rozliczeniowym kiedy zostaje pobrane 5 zł to jest automatycznie uruchamiany nowy pakiet, usługa jest aktywna dopóki sam jej nie wyłączysz...

Pozdrawiam

#125189  autor: przemek910
 18 lis 2006, 19:44
martins, a mail do BOU? :P Skuteczne... i darmowe :)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#125236  autor: Pawrzes
 18 lis 2006, 21:00
No i nawet szybkie :) >>>>>>>>>> [email protected] <<<<<<<<<<

Pozdrawiam

#125723  autor: martins
 20 lis 2006, 11:26
Z mailem dobra rada :) Dzieki. Napisze jeszcze dzisiaj. A pakiet sprawdzilłem w taki sposob
ze sprawdziłem stan konta, potem sciagnałem poczte i po godzinie jak sprawdziłem konto to było tyle ile było wczesniej, wiec pakiet jest aktywny. Tylko ze przyda mi sie znac dokładna date od kiedy :) Jeszcze raz Danke :)

[ Dodano: 2006-11-20, 14:07 ]
Jak sie rzekło tak zrobiono :)

Odpowiedź przyszła po 2 godzinach i już jest wszystko jasne :)

Pani która do mnie napisała zdaje sie być bardzo miła.

Jeszcze raz dzieki za rade. Aż dziw ze sam na to nie wpadłem :oops: :wink: :smt006