• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 27 z 136
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 136

#181497  autor: mart
 09 maja 2007, 08:48
PTC robiło podwójne doładowania dla TAK TAK i HEYAH za doładowanie nominałem co najmniej 50 zł a co do promocji PLAYA to sorki pomyłka z mojej strony nie kup 4 dwa dostaniesz gratis tylko kup 2 a dwa dostaniesz gratis - niestety nie wiem jak tu wstawic obrazek bo akurat mam layout dotyczący promocji PLAY.

[ Dodano: 2007-05-09, 20:03 ]
no to dla wszystkich niedowiarków dziś otrzymałem regulamin promocji "WIELKIE POTROJENIE" jak ktoś jest zainteresowany to posiadam również layout do w/w promocji w formacie.pdf

oferta promocyjna „Potrójne Doładowanie”
obowiązuje od 16 do 27 maja 2007 r.

„Wielkie Potrojenie” („Promocja”) to oferta promocyjna umożliwiająca wszystkim Użytkownikom sieci Orange korzystającym z ofert na kartę oraz Abonentom sieci Orange korzystającym z ofert IdeaMIX, Jedna Idea mix, Twój Mix, Abonament Limitowany, Nowy Mix dla Firm i Firma Mix uzyskanie dodatkowych doładowań konta.

jak skorzystać:
1. Warunkiem skorzystania z Promocji jest doładowanie konta numeru abonenckiego uprawnionego do skorzystania
z Promocji kwotą: 5 zł, 10 zł, 25 zł, 50 zł, 100 zł, 150 zł.
2. Doładowania, o których mowa w pkt 1, należy dokonać w terminie obowiązywania promocji.
3. Z Promocji wyłączone są doładowania zakupione za punkty Profit, przyznane w ramach reklamacji, Przelew SMS.

jak korzystać?
4. Za każde doładowanie zgodne z pkt 1 – 3 w ramach Promocji przyznane zostaną dodatkowe jednostki taryfowe
(„Bonus”).
koszt doładowania wartość doładowania
5 zł 5 zł + Bonus 10 zł
10 zł 10 zł + Bonus 20 zł
25 zł 25 zł + Bonus 50 zł
50 zł 50 zł + Bonus 100 zł
100 zł 110 zł + Bonus 200 zł
150 zł 180 zł + Bonus 300 zł

5. Bonus może być wykorzystany na połączenia głosowe i SMSy w sieci Orange z wyłączeniem połączeń i SMSów na numery specjalne oraz wykonywanych w roamingu lub na numery zagraniczne.
6. Bonus zostanie przyznany w okresie do 24 godzin od doładowania konta. O przyznaniu Bonusu Użytkownik zostanie powiadomiony SMS’em o treści „Dziekujemy za skorzystanie z promocji Potrojne Doladowanie, Twoje konto zostalo zwiekszone o {kwota}.
7. Terminy ważności środków w ramach Bonusu są zgodne z terminami ważności doładowań, o których mowa w pkt 1.

Ile to kosztuje:
8. Bonus w ramach Promocji przyznawany jest bezpłatnie.
9. Środki w ramach Bonusu są wykorzystywane zgodnie z cennikiem usług w ofercie, z której Abonent lub Użytkownik korzysta.

dodatkowe informacje:
10. Łączna wartość doładowań biorąca udział w promocji nie może przekroczyć wartości 500 zł dla numeru abonenckiego.
11. W przypadku doładowań przekraczających wartość, o której mowa w pkt 10 Bonus nie zostanie przyznany.
12. Promocja łączy się z innymi ofertami i usługami promocyjnymi dostępnymi w ofercie, z której Abonent lub Użytkownik korzysta, chyba że warunki danej oferty lub usługi stanowią inaczej.
13. Złotówki w ramach Bonusu Użytkownik/Abonent ma możliwość wykorzystania na połączenia typu głosowego z numerami sieci Orange, pod warunkiem, że pod tymi numerami połączenie będzie bezpośrednio odbierał odbiorca komunikatu (osoba, z którą Abonent korzystający z Promocji prowadzi rozmowę za pomocą połączenia głosowego), a nie zaś Abonent będzie łączył się z wybranym numerem, a połączenie poprzez ten numer będzie przekierowane dalej, czy to za pomocą innego połączenia głosowego, czy też metodą przesyłania głosu w formie transmisji danych (Voice Over Internet Protocol).
14. W przypadku wykonywania połączeń teleinformatycznych niezgodnie z powyższym postanowieniem, ruchu sztucznie generowanego lub wykonywania połączeń skierowanych następnie na numery służące do korzystania z usług innych dostawców lub wykorzystując kartę SIM w adapterach komórkowych z pominięciem sieci innych uprawnionych operatorów, lub kierując ruch z innych sieci telekomunikacyjnych za pomocą kart SIM, PTK Centertel sp. z o.o. zastrzega sobie prawo bez powiadamiania Abonenta do zawieszenia usług i do wypowiedzenia umowy ze skutkiem natychmiastowym.
15. Ponadto Abonent korzystający z oferty zobowiązuje się nie udostępniać możliwości korzystania z usług telekomunikacyjnych z wykorzystaniem karty SIM Abonenta osobom trzecim- takie działanie będzie traktowane jako działanie na szkodę PTK Centertel sp. z o.o., co będzie podstawą do wypowiedzenia umowy ze skutkiem natychmiastowym.
16. Niezależnie od powyższego w przypadkach opisanych powyżej PTK Centertel sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do zawieszenia świadczenia usług telekomunikacyjnych bez prawa do odszkodowania oraz bez wcześniejszego uprzedzenia Abonenta i naliczenia kary umownej w wysokości 5 000 PLN za każdy przypadek naruszenia. Zapłata kary umownej nie wyłącza możliwości dochodzenia odszkodowania przez PTK Centertel na zasadach ogólnych w przypadku, gdy wysokość szkody przewyższa wysokość kary umownej.
17. Niniejszy Regulamin jest dostępny w siedzibie PTK Centertel oraz w salonach Orange i salonach partner Orange oraz na stronie www.orange.pl.
18. Promocja może być w każdym czasie zmieniona, przedłużona lub odwołana bez podania przyczyn, co nie będzie naruszać praw nabytych przed dokonaniem zmiany.
19. W pozostałym zakresie stosuje się obowiązujące Użytkownika lub Abonenta regulamin świadczenia usług telekomunikacyjnych przez PTK Centertel sp. z o.o. oraz cennik usług.
20. Przez Sieć Orange należy rozumieć sieć telekomunikacyjną, której operatorem jest Polska Telefonia Komórkowa Centertel sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, adres: ul. Skierniewicka 10a, 01-230 Warszawa, zarejestrowana w rejestrze przedsiębiorców prowadzonym przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000006107, o kapitale zakładowym 2.690.501.964,00 PLN, nr NIP 527-020-68-72.

#181740  autor: Kasztan
 09 maja 2007, 20:38
szkoda ze nie ma mowy o POPie :(

#181745  autor: b@sho
 09 maja 2007, 20:47
Kasztan POP jest jedna z ofert na karte w orange, czytaj ze zrozumieniem :P jestem niewernym tomaszem, nie uwierze poki nie bedzie oficjalnego info (tak jak ze starterem play'a :P ) mart jak mozesz to wrzuc pdf na sendspace lub gdzie indziej i zapodaj linka na w tym temacie, z checia zobacze go :wink:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#181746  autor: DejwiD
 09 maja 2007, 20:49
ja poprosze pdfa :)

#181758  autor: babeo
 09 maja 2007, 21:08
No ciekawe, cieakwe ... aż niemożeliwe jak na Orange :-D

Mam nadzieje nie wpadna ma pomysł, że jeżeli dadzą takie coś, to przestaną dawać zwkłe 50+20zł --> żeby nie można było przedłużać ważności bonusowego konta :P

#181794  autor: Wąglik
 09 maja 2007, 22:51
babeo pisze:No ciekawe, cieakwe ... aż niemożeliwe jak na Orange :-D

Mam nadzieje nie wpadna ma pomysł, że jeżeli dadzą takie coś, to przestaną dawać zwkłe 50+20zł --> żeby nie można było przedłużać ważności bonusowego konta :P

super:)

jak fajnie ze nie muszę się bać o powyższe... ja do każdego doładowania dostaje jeszcze +10zł więc automatycznie przedłużam uprzednio nie wykorzystany bonus nawet przy zasileniu bez promocji... (starter miałem zamówiony prze net - to dlatego tak mam) :)

#181804  autor: babeo
 09 maja 2007, 23:03
dr_martin, to promocja to jeszcze nic pewnego :wink:

#181863  autor: mart
 10 maja 2007, 11:32
macie oficjalny layout promocji ORANGE i PLAY na megaupload
layout

#181868  autor: babeo
 10 maja 2007, 12:12
mart pisze:macie oficjalny layout promocji ORANGE i PLAY na megaupload
layout
Nie to żebym znowu narzekał, ale nie chcę się bawić w te instalki MegaUpload Toolbar. Jak ktoś ściagnie to prosiłbym o wrzutke na rapidshare lub coś podobnego :-)

#181870  autor: mart
 10 maja 2007, 12:17
babeo pisze:
layout
Nie to żebym znowu narzekał, ale nie chcę się bawić w te instalki MegaUpload Toolbar. Jak ktoś ściagnie to prosiłbym o wrzutke na rapidshare lub coś podobnego :-)

no to masz :) http://rapidshare.com/files/30508724/layout.zip.html

myslalem ze rapidshare czy megaupload to mniej wiecej to samo :)

#181871  autor: babeo
 10 maja 2007, 12:23
mart pisze:myslalem ze rapidshare czy megaupload to mniej wiecej to samo
Na megaupload trzeba mieć ich toolbara, a ja akurat nie mogę go zainstalować, wielkie dzięki :-)

PS ulotka wygląda obiecująco :D

#181884  autor: D@rio
 10 maja 2007, 13:15
ciekawe, ciekawe... :-)

Obrazek

#181921  autor: Jedi
 10 maja 2007, 15:22
No, a wy niedowiarki już besztaliście nowego usera. Powinny mu się należeć jakieś przeprosiny 8)

#181925  autor: D@rio
 10 maja 2007, 15:32
Jedi pisze:No, a wy niedowiarki już besztaliście nowego usera. Powinny mu się należeć jakieś przeprosiny
docenimy jego wiedzę i zdolności na przyszłość - na pewno.

Obrazek

#181933  autor: b@sho
 10 maja 2007, 15:58
Jedi pisze:No, a wy niedowiarki już besztaliście nowego usera. Powinny mu się należeć jakieś przeprosiny
Jedi bedzie oficjalnie info wtedy pogadamy:wink: poki co jest to plotka-przeciek i ja to tak traktuje, kase na doladowanie jakby co sie zalatwi :wink: acz informacja dosc bardzo prawdopodobna. pozatym nikt nikogo nie besztal tylko poprosil o pdf'a :wink:

ps. Jedi zmien ava jesli mozesz, ten twoj stalin mnie razi...

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#181934  autor: babeo
 10 maja 2007, 16:04
Jedi, w tych sprawach zgadzam się z b@sho. Fajnie się to zapowiada, kasiorka odłożona, ale z gratulacjami poczekam do czasu oficjalnego info :-)

b@sho pisze:ps. Jedi zmien ava jesli mozesz, ten twoj stalin mnie razi...
Też się podpisuję pod tą prośbą :-)

#181953  autor: janlipa
 10 maja 2007, 17:08
layout
Szczerze to ten play jeszce ujdzie, ale ta promka orange raczej nie wyglada oryginalnie:(, tabelki sa nie dorobione, do tego czcionka jakas dziwna, i konstrukcja tego wogole mnie nie bierze:), no ale nie to ze ludziom nie wierze.., po prostu mowie o tym co widze:)

_
http://tiliapictures.googlepages.com

#181991  autor: DejwiD
 10 maja 2007, 18:52
ten layout orange to fake!!!!

argumenty??

- data utworzenia pliku, 10.05.2007 ( haloooo??), nazwa pliku komunikat mktg :-D

- w pliku info: doladowanie tylko w orange go, twoj mix i pop
a w twoim regulaminie:
mart pisze:żytkownikom sieci Orange korzystającym z ofert na kartę oraz Abonentom sieci Orange korzystającym z ofert IdeaMIX, Jedna Idea mix, Twój Mix, Abonament Limitowany, Nowy Mix dla Firm i Firma Mix uzyskanie dodatkowych doładowań konta.
-
mart pisze:6. Bonus zostanie przyznany w okresie do 24 godzin od doładowania konta. O przyznaniu Bonusu Użytkownik zostanie powiadomiony SMS’em o treści „Dziekujemy za skorzystanie z promocji Potrojne Doladowanie, Twoje konto zostalo zwiekszone o {kwota}.
orange nie wysyla takich smsow, wysyla tylko info o doladowaniu na konto glowne i za skorzystanie z 10% wiecej.

-
mart pisze:3. Z Promocji wyłączone są doładowania zakupione za punkty Profit, przyznane w ramach reklamacji, Przelew SMS.
a gdzie info o dol z telefonu z rachunkiem, ktore raczej nie lacza sie ??

poza tym, kolorystyka newslettera orange jest inna :D

#181998  autor: D@rio
 10 maja 2007, 19:03
hhmmm...kurcze, sam się zakręciłem. Chyba dam to do zweryfikowania Administracji głównej.

Obrazek

#182004  autor: babeo
 10 maja 2007, 19:09
DejwiD pisze:- data utworzenia pliku, 10.05.2007 ( haloooo??)
Tu się mylisz. Plik nie był utworzony 10.05.2007. Zobacz dokładnie właściwości. 10.05.2007 to utworzenie u Ciebie na dysku.
DejwiD pisze:nazwa pliku komunikat mktg
To jest tylko nazwa pliku pod jaką go sciągnąłeś, ale początkowa nazwa była inna ... poszukaj :wink:
  • Strona 27 z 136
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 136
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27