• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 3 z 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
 #112886  autor: forum123
 10 paź 2006, 14:47
amadeo pisze:Panowie , można spokojniej prowadzić dyskusję tak myslę...
Niepotrzebne są nam przepychanki itp rzeczy...zapewne każdy ma swoja rację jak i też potrafi to ując zdecydowanie inaczej.. :wink:
Zgadzam się z Tobą w 100%, właśnie to zaproponowałem w poście powyżej :wink:

#120197  autor: kosaz
 03 lis 2006, 09:42
forum123, powiem ze odnosnie sieci i tego ze studiujesz to daje podstawy merytoryczno-artystyczno-globalne stwierdzic ze caly centertel jest dla ludu uczacego sie - mam znajomych ktorzy uzywaja popa bo nie chca sie wylamac z elity uczacej sie a po studiach przechodzqa na inne poziomy swiadomosci wirtualno-realnej - nawet w chwili obecnehj z tym samym nrem

#120210  autor: babeo
 03 lis 2006, 10:29
kosaz pisze:forum123, powiem ze odnosnie sieci i tego ze studiujesz to daje podstawy merytoryczno-artystyczno-globalne stwierdzic ze caly centertel jest dla ludu uczacego sie - mam znajomych ktorzy uzywaja popa bo nie chca sie wylamac z elity uczacej sie a po studiach przechodzqa na inne poziomy swiadomosci wirtualno-realnej - nawet w chwili obecnehj z tym samym nrem
kosaz, oj uśmiałem się i to bardzo. Pragnę tylko zaznaczyć, że studenci (w większości) to już ludzie rozumni i potrafią podejmować racjonalne decyzje. Ja nie wiem czy Ty nie kierujesz się zasadą, że "jestem w tej sieci, w której mam najwięcej znajomych"?? ja mam tu Dziewczyn, rodzine, znajomych ... więc zmiana na tak taka tudzież sim+ w których musiałbym płacić do każdego z nich jak poza sieć byłoby jakimś kompletnie nienormalnym :smt005

#120433  autor: oprych
 03 lis 2006, 22:09
kosaz, ja również nie rozumiem o co Ci chodziło w tej wypowiedzi. Centertel-dla ludzi uczących się. A o ile dobrze pamietam to właśnie Simplus w tym roku został uznany za studencki produkt roku :-D Po za tym uważas, że np. oferty dla firm, albo orange premium tez jest dla "uczących się"? A mozę bardziej dla ludzi, którym mimo jak to niektórzy twierdzą "drogich" cen, zależśy bardziej na niezawodoności? Po za tym ja już nie jestem studentem, a też używam pre-paidów centertela i Twoja teoria traci sens

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#120438  autor: D@rio
 03 lis 2006, 22:18
oprych pisze:A o ile dobrze pamietam to właśnie Simplus w tym roku został uznany za studencki produkt roku
co jakiś czas, zostaje kto inny okrzyknięty studenckim produktem. Niedawno był TakTak, teraz Simplus. Takie sondy są niemiarodajne, często przepłacane albo poprostu robione w stylu zwykłej reklamy...

Obrazek

#120440  autor: oprych
 03 lis 2006, 22:21
O tak taku pisali, żę jest najmniej uznanym produktem przez studentów :wink:

#120443  autor: D@rio
 03 lis 2006, 22:24
oprych pisze:O tak taku pisali, żę jest najmniej uznanym produktem przez studentów
no, za rok napiszą że Heyah jest najpopularniejszym produktem studenckim...

Obrazek

#120460  autor: babeo
 03 lis 2006, 22:48
D@rio pisze:no, za rok napiszą że Heyah jest najpopularniejszym produktem studenckim...
Za rok to pewnie sami swoi :smt005 oczywiście o ile dotrwają :-D

#120464  autor: oprych
 03 lis 2006, 22:49
D@rio, heyah już była dwa lata temu najlepszym produktem studenckim

#120472  autor: D@rio
 03 lis 2006, 23:00
oprych pisze:D@rio, heyah już była dwa lata temu najlepszym produktem studenckim
no, to teraz czas na SamiSwoi. Ciekawi mnie tylko jaką argumentację napiszą ;-)

Obrazek

#120475  autor: babeo
 03 lis 2006, 23:04
D@rio pisze:no, to teraz czas na SamiSwoi. Ciekawi mnie tylko jaką argumentację napiszą ;-)
Może ... młodzież podąża za swym idolem Michałem W, a Michał "ciagle gada" bo czuje się taki młody, jak "wieczny student" :smt005

#120478  autor: Kaczy
 03 lis 2006, 23:11
babeo83 pisze:młodzież podąża za swym idolem Michałem W, a Michał "ciagle gada" bo czuje się taki młody, jak "wieczny student"
Tylko, ze Michał W. i SS juz nie mają ze soba nic wspólnego. Zakończono wspołprace pomiędzy tymi dwoma podmiotami.

...::: Made for loneliness :::...

#120481  autor: tymis
 03 lis 2006, 23:15
Polkomtel chyba od początku nie miał (i wyglada, że dalej nie ma) sprecyzowanych planów co do SS. Nie odkryje Ameryki pisząc, że jakby inaczej do tego podeszli od samego początku to by pewnie nie tylko już wygrali jakiś plebiscyt ale i zdobyli uznanie na rynku...

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...

#120483  autor: babeo
 03 lis 2006, 23:17
Kaczy pisze:Tylko, ze Michał W. i SS juz nie mają ze soba nic wspólnego. Zakończono wspołprace pomiędzy tymi dwoma podmiotami.
Wiem, wiem ale jakoś nierozerwalnie kojarzy mi się Michał z SS ...

#120485  autor: D@rio
 03 lis 2006, 23:22
dla mnie to by mogła nawet SS reklamować popularna swego czasu Gienia Pigwa ;) ...nie ma to najmniejszego znaczenia. Licza się stawki, elastyczność oferty itp. ...czyli, ekonomia, krótko mówiąc...

Obrazek

#120486  autor: tymis
 03 lis 2006, 23:24
babeo83 pisze:jakoś nierozerwalnie kojarzy mi się Michał z SS
Mnie akurat SS kojarzy się z mało rozgarniętymi ludźmi z pierwszych reklam :)
Michał przy nich to spoko, loko, luz i sponton ;-)

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...

#120487  autor: oprych
 03 lis 2006, 23:24
D@rio, widać Twoim zdaniem, bo dlaczego w takim razie na SS jest tak mały popyt?

[ Dodano: 2006-11-03, 23:25 ]
Zresztą Genowefa Pigwa byłaby przynajmniej zabawana, a tak Wiśniewski jest żałosny

#120489  autor: D@rio
 03 lis 2006, 23:26
oprych pisze:D@rio, widać Twoim zdaniem, bo dlaczego w takim razie na SS jest tak mały popyt?
no pomyśl sam...nie trudną zgadnąć. A co w Niej takiego atrakcyjnego? SS to już nie jest najtańsza oferta na rynku...

Obrazek

#120490  autor: oprych
 03 lis 2006, 23:27
bez pakietów na stacjonarne i w sieci najtańsza, po za sieć bez lojalnościówki w tak taku też

#120494  autor: D@rio
 03 lis 2006, 23:31
oprych pisze:bez pakietów na stacjonarne i w sieci najtańsza
no i niestety nie. TakTak już jest tańszy w tej kwestii...

Obrazek
  • Strona 3 z 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4