Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Zgadzam się z Tobą w 100%, właśnie to zaproponowałem w poście powyżejamadeo pisze:Panowie , można spokojniej prowadzić dyskusję tak myslę...
Niepotrzebne są nam przepychanki itp rzeczy...zapewne każdy ma swoja rację jak i też potrafi to ując zdecydowanie inaczej..
kosaz, oj uśmiałem się i to bardzo. Pragnę tylko zaznaczyć, że studenci (w większości) to już ludzie rozumni i potrafią podejmować racjonalne decyzje. Ja nie wiem czy Ty nie kierujesz się zasadą, że "jestem w tej sieci, w której mam najwięcej znajomych"?? ja mam tu Dziewczyn, rodzine, znajomych ... więc zmiana na tak taka tudzież sim+ w których musiałbym płacić do każdego z nich jak poza sieć byłoby jakimś kompletnie nienormalnymkosaz pisze:forum123, powiem ze odnosnie sieci i tego ze studiujesz to daje podstawy merytoryczno-artystyczno-globalne stwierdzic ze caly centertel jest dla ludu uczacego sie - mam znajomych ktorzy uzywaja popa bo nie chca sie wylamac z elity uczacej sie a po studiach przechodzqa na inne poziomy swiadomosci wirtualno-realnej - nawet w chwili obecnehj z tym samym nrem
co jakiś czas, zostaje kto inny okrzyknięty studenckim produktem. Niedawno był TakTak, teraz Simplus. Takie sondy są niemiarodajne, często przepłacane albo poprostu robione w stylu zwykłej reklamy...oprych pisze:A o ile dobrze pamietam to właśnie Simplus w tym roku został uznany za studencki produkt roku
Tylko, ze Michał W. i SS juz nie mają ze soba nic wspólnego. Zakończono wspołprace pomiędzy tymi dwoma podmiotami.babeo83 pisze:młodzież podąża za swym idolem Michałem W, a Michał "ciagle gada" bo czuje się taki młody, jak "wieczny student"
Mnie akurat SS kojarzy się z mało rozgarniętymi ludźmi z pierwszych reklambabeo83 pisze:jakoś nierozerwalnie kojarzy mi się Michał z SS