• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#60262  autor: bosmanxxl
 12 mar 2006, 02:28
jeśli już to raczej jestem związany zawodowo z polkomtelem, co nie przeszkadza mi mieć telefon w erze. w plusie by mi tak nie dali ;-)

#60394  autor: D@rio
 12 mar 2006, 15:20
bosmanxxl pisze:jeśli już to raczej jestem związany zawodowo z polkomtelem, co nie przeszkadza mi mieć telefon w erze. w plusie by mi tak nie dali ;-)
Aha :D to źle myślałem, myślałem że Era :D To w takim razie pozdrowienia dla Polkomtel'a Łódź :D (mam tam znajomych ;) )

#70436  autor: Kaczy
 28 kwie 2006, 14:40
No i od dziś wydłużono ilość darmowych dni rozmów i sms`ów.

Szczegółowo w tej wiadmości

Całkiem dobre posunięcie, zważywszy na fakt, że za parę dni doładuje sobie za 50 zł. Będzie cały m-c darmowych rozmów.
Szkoda tylko, że nie zrobili tak od razu, albo chociaż pare dni wcześniej.

...::: Made for loneliness :::...

#70441  autor: Irek
 28 kwie 2006, 14:51
Oczywiście, że stosunkowo dobre posunięcie. Doładowujesz sobie konto za 50 pln i masz już darmowe rozmowy i smsy z jednym numerem przez cały miesiąc. Jeśli ktoś doładowuje konto taką sumą co miesiąc to promocja jest jak znalazł.
Myślę, żę dobrym posunięciem było by wprowadzenie drugie darmowego numeru do tej usługi i wtedy było by już wszystko ok.

"And one more thing..."

#70496  autor: D@rio
 28 kwie 2006, 21:32
Kaczy pisze:No i od dziś wydłużono ilość darmowych dni rozmów i sms`ów.

Szczegółowo w tej wiadmości

Całkiem dobre posunięcie, zważywszy na fakt, że za parę dni doładuje sobie za 50 zł. Będzie cały m-c darmowych rozmów.
Szkoda tylko, że nie zrobili tak od razu, albo chociaż pare dni wcześniej.
Plus bardzo ostrożnie podchodzi do tego typu promocji. Pierwsza faza promocji była w tzw. ofercie "pilotażowej". Sieć chciała sprawdzić jak to wytrzyma platforma, technika sieciowa i jak będzie się kształtowało obciążenie infrastruktury. Testy wypadły pozytywnie a więc rozszerzyli profity. Myślę że teraz jest jak najbardziej OK. Choć napewno, rozmowy za 5 PLN już nigdy nie wrócą. Taki układ usługi jest bardzo rozsądny. Nie ma co się oszukiwać że wiele nastolatów sobie na taką usługę nie pozwoli w kwestii miesiąca. A skąd to wiem? Wystarczy popatrzeć na sprzedaż telekart......najlepiej sprzedającą się zdrapką jest ta o nominale "10 PLN" :) wnioski nasuwają się same ;) ...

Obrazek