GregPepe pisze:Pawrzes pisze:Bardzo dobra promocja - skosztuję

Starter za 9,99 zł + 20 zł aby przedłużyć konto o następny miesiąc a dostepną kwotę 34 PLN
jepiej z=mieniać startery co miesiać taniej wyjdzie

9,99zł/mies po co przeduzać za 20zł na miesiąc jak mozna za 20zł miec 2 startery wazne 2 miesiace i jescze 2gr zostanie

Jeszcze lepiej:
Jeśli informacje, które wyczytałam na allegro są prawdziwe (właśnie może ktoś się orientuje??). Jeśli jest tak faktycznie, to czy działa to na wszystkich starterach SS?
na allegro ktoś w aukcji pisze:samo włożenie sim do telefonu i uaktywnienie jej w systemie poprzez wbicie pinu - nie odpala startera !
jest on nadal nowy i nieaktywny - jego zegar (data ważności) jeszcze nie ruszył - z tym że można odbierać połączenia!(rozmawiać z osobą dzwoniącą ) ! i puszczać strzałki !
świetny patent dla osób które numer mają tylko do odbierania ! (...)
Kupić 2 startery, jeden aktywować, drugi tylko włożyć do telefonu, dzwonić tylko z aktywnego na ten drugi. Tego numeru, na który przychodzą połączenia nie "aktywować", dopiero po 30 dniach zamienić numery rolami
I nie trzeba wtedy po 30 dniach kupować 2 starterów po 20 zł, mieścimy się w promocji w 20 zeta na 2 m-ce. Co Wy na to?

Jeszcze raz zaznaczam, że nie mam pojęcia, czy to prawda, co wyczytałam na allegro... Nigdy nie miałam do czynienia z SS.