• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 3 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

#133549  autor: trotefazy
 17 gru 2006, 12:18
z tymi darmowymi rozmowami to lipa bo najierw pobierają z konta odpowiednią kwotę jak do sieci, a po jakimś czasie zwracają, liiiipaaa

#133553  autor: b@sho
 17 gru 2006, 12:25
trotefazy nie przesadzasz. korzystales kiedys z sim+ moze. tam zawsze czy pakiety czy darmowe min polegalo to na tym samy :wink: teraz na nowej platformie niby juz nie, ale kiedys tak bylo i nikomu to nie przeszkadzalo. pobiera lae jak przekroczysz 2,44 to ci od razu smsa zwrotnego przysla, a jak w 5 dni za tyle nie wydzwonisz to dopiero po tych 5dniach przysla, proste. swoja droga jak ten starter sie wciaga to po to zeby dlugo chyba gadac. gadasz z 30min rozlaczasz sie albo sami cie rozlaczacza jak dojedziesz do 0z, a l potem przysylaja esa i znow sobie dzownisz :P

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#133575  autor: trotefazy
 17 gru 2006, 13:13
rozumiem jak to wygląda, ale moim zdaniem jest to niewygodne w porównaniu do sytuacji gdy darmowe oznacza DARMOWE od początku rozmowy

#133576  autor: b@sho
 17 gru 2006, 13:17
moze i nie wygodne ale za to cene. mysle ze ta nie wygode da sie przezyc :wink:

#133577  autor: D@rio
 17 gru 2006, 13:21
no ale Panowie, w czym problem? Przecież można przejść na "nową" platformę w rzeczywistym czasie rozliczania.

Obrazek

#133578  autor: b@sho
 17 gru 2006, 13:23
D@rio a nic tak sobie gdybam, fakt ze mozna zapomnialem :P hehe

#133579  autor: D@rio
 17 gru 2006, 13:25
w takim razie, sluze pomoca :mrgreen: ;)

Obrazek

#133580  autor: babeo
 17 gru 2006, 13:44
Nowa platforma rozwiązuje problem zwrotu pieniędzy, no tylko czasem może przyspożyć innych poroblemów :P

#133695  autor: sokolowiak
 17 gru 2006, 18:44
Ktoś gdzieś pisał, że można sobie za pomocą "krótkiego kodu" zmienić taryfę z Sami Swoi na jedną z taryf Simplusa.... Czy to jest prawda? Czy tak się da by mieć kartę SS z taryfą Easy na przykład?

#133718  autor: oprych
 17 gru 2006, 19:43
sokolowiak pisze:Ktoś gdzieś pisał, że można sobie za pomocą "krótkiego kodu" zmienić taryfę z Sami Swoi na jedną z taryf Simplusa.... Czy to jest prawda? Czy tak się da by mieć kartę SS z taryfą Easy na przykład?
Właśnei też w jednym z wątków to wyczytałem więc przyłaczam siędo pytania... Ten wątek był całkiem niedawno, ale teraz nie mogę go znaleźć :?
Pisało tam też coś o zerowaniu stanu konta po zmianie na team7

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#133755  autor: Kaczy
 17 gru 2006, 22:08
oprych pisze:Pisało tam też coś o zerowaniu stanu konta po zmianie na team7
Z tego co pamiętam to ja pisałem o zerowaniu konta po przejściu na team7. Ale to dotyczyło przejścia z MixPlusa na Simplusa, a nie z SS do Simplusa. Tak się raczej nie da.

Ale jak jest jakiś chętny z SS to niech wpisze *147*70# i zobaczy co sie stanie :)

...::: Made for loneliness :::...

#133764  autor: oprych
 17 gru 2006, 23:08
Kaczy, akurat to nie chodziło mi o Ciebie... To był jakiś jeden z nowszych userów

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#133837  autor: Dieselka
 18 gru 2006, 13:21
GregPepe pisze:
Pawrzes pisze:Bardzo dobra promocja - skosztuję :) Starter za 9,99 zł + 20 zł aby przedłużyć konto o następny miesiąc a dostepną kwotę 34 PLN
jepiej z=mieniać startery co miesiać taniej wyjdzie :) 9,99zł/mies po co przeduzać za 20zł na miesiąc jak mozna za 20zł miec 2 startery wazne 2 miesiace i jescze 2gr zostanie :)
Jeszcze lepiej:
Jeśli informacje, które wyczytałam na allegro są prawdziwe (właśnie może ktoś się orientuje??). Jeśli jest tak faktycznie, to czy działa to na wszystkich starterach SS?
na allegro ktoś w aukcji pisze:samo włożenie sim do telefonu i uaktywnienie jej w systemie poprzez wbicie pinu - nie odpala startera !

jest on nadal nowy i nieaktywny - jego zegar (data ważności) jeszcze nie ruszył - z tym że można odbierać połączenia!(rozmawiać z osobą dzwoniącą ) ! i puszczać strzałki !

świetny patent dla osób które numer mają tylko do odbierania ! (...)
Kupić 2 startery, jeden aktywować, drugi tylko włożyć do telefonu, dzwonić tylko z aktywnego na ten drugi. Tego numeru, na który przychodzą połączenia nie "aktywować", dopiero po 30 dniach zamienić numery rolami ;)
I nie trzeba wtedy po 30 dniach kupować 2 starterów po 20 zł, mieścimy się w promocji w 20 zeta na 2 m-ce. Co Wy na to? 8) Jeszcze raz zaznaczam, że nie mam pojęcia, czy to prawda, co wyczytałam na allegro... Nigdy nie miałam do czynienia z SS.

#133840  autor: b@sho
 18 gru 2006, 13:42
Dieselka jesli chodzi o regulamin to okresla on wyraznie ze:
włączenie się do sieci - czynność Użytkownika polegająca na wykonaniu pierwszego połączenia lub skorzystaniu z innej usługi określonej w cenniku dla Użytkowników w szczególności wysłaniu pierwszej krótkiej wiadomości tekstowej lub pierwszym zasileniu konta
takze moze tak byc, wedlug tego co regulamin okresla, chociaz najlepiej byloby to sprawdzic w rzeczywisitosci...

ps. chociaz odebranie polczenia, moze byc liczone jako czynnosc aktywacyjna...

#133842  autor: Dieselka
 18 gru 2006, 13:56
b@sho,
dokładnie też teraz zajrzałam w ss regulamin. Gostek na aukcji pisze też, że samo włożenie sima do aparatu i odbieranie połączeń nie aktywuje karty... Przetestuję sobie to chyba ;)
BTW - czy promocja można aktywować tylko na starterach z naklejką "darmowe rozmowy!" czy na każdym?

#133843  autor: b@sho
 18 gru 2006, 13:58
Dieselka tak, tylko mozna wlaczyc ta usluge na tych starterach z naklejka :wink:

#134004  autor: bosman102
 19 gru 2006, 00:40
Słuchajcie, mam nadzieje że nie zostanie to odebrane jako reklamę: na allegro jest fajny numer 885-602-885 cena wywoławcza to 8 zł, aukcja ma tylko 30 wyświetleń widać zerowe zainteresowanie, jeśli chcecie zalicytujcie w ostatniej chwili za 8 zł taki numer mieć fajna rzecz, widać że nikt nie chce bo to sami swoi, ale można z numerem przejść np. do abonamentu jakiegoś, jak nie będziecie mogli znaleźć aukcji to na priv, albo gg 8)

#134032  autor: D@rio
 19 gru 2006, 09:24
b@sho pisze:ps. chociaz odebranie polczenia, moze byc liczone jako czynnosc aktywacyjna...
i tak właśnie jest liczone, na 100%.

Obrazek

#134730  autor: Dieselka
 21 gru 2006, 18:00
Czy komuś udało się zdobyć taki starter? W Bydgoszczy ciężko, nikt nic nie wie, na pd kraju w salonie plusa też kręcą oczami ze zdziwienia. Na allegro również cisza. Coś mi się wydaje, że Polkomtel wypuścił kilkaset takich starterów w Polskę i pewnie zostały od razu przez "swojaków" rozchwytane... :roll:

#134737  autor: bosman102
 21 gru 2006, 18:09
U mnie w mieście też są zdziwieni że jest taka promocja, to gościowi kazałem wejść na stronę www.samiswoi.pl i dopiero się zdziwił, to jest chore to całe sami swoi.
  • Strona 3 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5