• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 19 z 37
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 37

#107812  autor: lukasm
 22 wrz 2006, 22:11
możesz sprawdzić na itaktak.pl czy ci przybywają - w zakładce bonus

#107831  autor: Irek
 22 wrz 2006, 22:55
hett pisze:Ej, a troche z innej beczki:

Kupilem niedawno w Germanosie abo w nowej promocji urodzinowej. Starter taktak dorzucili gratis - to jak to jest? Czy jest on automatycznie zarejestrowany na moje dane, czy taka rejestracje musze wykonac oddzielnie? Bo nie ukrywam, ze przydaloby sie oddzielnie :)
Rejestracji musisz dokonać oddzielnie ;)

"And one more thing..."

#110027  autor: kulwis
 29 wrz 2006, 18:27
Wczoraj po zalogowaniu do iTakTak miałem 680 minut. Dzisiaj powinno dojść kolejne 120, niestety nic nie doszło. Czyżby nabijanie przestało działać?

#110030  autor: subrock
 29 wrz 2006, 18:40
no właśnie też już 5h. czekam na doładowanie 600 EJ i nic...
:(

[ Dodano: 2006-09-29, 20:26 ]
juz z 10h i nic nie dochodzi.
czy to koniec???
czy tez inne "problemy techniczne"???...

#110161  autor: GregPepe
 30 wrz 2006, 02:20
No to koniec kradziejstwa.
D@rio - Możesz potwierdzić że już to naprawili :?:

#110162  autor: D@rio
 30 wrz 2006, 02:42
szczerze? Nie wiem. Wyjdzie w "praniu" czy naprawili. Poczekajcie do poniedziałku...
Zresztą, już dawno Wam przecież mówiłęm że się za to biorą i było rzeczą oczywistą że się wezmą prędzej czy później....

Obrazek

#110196  autor: xghostx
 30 wrz 2006, 10:40
to juz raczej koniec z bonu*sem :|
moze gdyby temat byl zamkniety wczesniej tak jak mowilem to tak szybko by tego nie naprawili a teraz juz po wszystkim teraz oni maja bon*usa bo my im $$$ nabijemy kozystajac z telefonow :|
hmm... ale moze jeszcze kiedys ktos znajdzie jakis inny sposobik na to :-D
Polak potrafi :wink:
Pozdrawiam Wszystkich :smt006

kim jestem ?

#110201  autor: GregPepe
 30 wrz 2006, 11:21
Bonsus narazie jest całkiem zablokowany, bo wczoraj przyjąłem rozmowe z plusa i nic mi nie doliczyło
 #110227  autor: pajace
 30 wrz 2006, 13:07
Za długie jęzory macie i przez was zablokowali!!!! Jak można być takim pajacem??!! Myśleliście, że w erze nie wchodzą na takie fora jak to?? Już widzę jaką premię do wypłaty dostał pracownik PTC, który doniósł o sprawoe.
A to była taka zajefanja promocja - oszczędność 400 zł/m-c!!

D@rio za jego posta powinno się powiesić za jaja!!!!!!

#110230  autor: potargany
 30 wrz 2006, 13:26
teraz sie zabiora za ludzi ktorzy OKRADALI %-) powiesic go

Pieniądze to nie wszystko ...
 #110234  autor: GregPepe
 30 wrz 2006, 13:39
pajace pisze:Za długie jęzory macie i przez was zablokowali!!!! Jak można być takim pajacem??!! Myśleliście, że w erze nie wchodzą na takie fora jak to?? Już widzę jaką premię do wypłaty dostał pracownik PTC, który doniósł o sprawoe.
A to była taka zajefanja promocja - oszczędność 400 zł/m-c!!
D@rio za jego posta powinno się powiesić za jaja!!!!!!
Błąd w tej usłudze był od początku istnienia bonusa. Gdzyby na tym forum nikt nic nie pisał to byś się nie dowiedziała. Forum nie służy do zdobywania tajnych informacji dla wybranych osób, ale dla wszystkich więc raczej nie można blokować postów w momencie kiedy ty dowiesz sie o jakimś błędzie w sieci żeby inni się nie dowiedzieli :)
 #110237  autor: pajace
 30 wrz 2006, 14:10
Skończcie wreszcie z tymi tekstami o okradaniu. Nikt nikomu nic nie ukradł. W Heyah ponoć był błąd polegający na tym, iż nie aktywując karty tylko uruchamiając GPRS przez self care można było do woli korzystać z netu. Jak sprawa wyszła na jaw i zablokowali, to przedstawiciel Ery w prasie powiedział, iż zakończyli promocję. Identycznie jest w tym przypadku.
I jeżeli ktoś tu kogoś okrada to jedynie Era użytkowników, bo jak nazwać fakt pobierania opłat za połączenia i smsy wewnątrz sieci i do heyah oraz wewnątrz sieci heyah i do Ery, które ich nic ich nie kosztują???
Jedni nazwą to kapitalizmem, inni chęcią zysku, jeszcze inni normalną działalnością gospodarczą, bo przecież Era i inni operatorzy zainwestowali kupę kasy w infrastrukturę. Wszystko to prawda, ale kredyty, które wzięli już dawno spłacili zdzierając drakońskie stawki z abonentów i użytkowników i teraz mają to wszystko praktycznie za free. To się nazywa okradanie!!

Przede wszystkim choć to nieprawdopodobne, ale sama wpadłam na ten sposób bez żadnych for. Skoro udało mi się to mi, to na pewno co sprytniejszym ludziom również by się udało. Jednej tylko osobie przekazałam ten sposób, a ona nikomu dalej. A tak takie pajace 13-14 letnie przechwalają się jeszcze na tym forum między innymi jacy to oni nie są szczwani i ile to już kart sobie nabili i że ich znajomi też dzień i noc nabjają i pewnie jeszcze na Allegro sprzedają. I jak mieli się nie kapnąć w Erze??

Myślę, że trochę przyzwoitości i powściągliwości czasem przydałoby się nam gadatliwym i przechwalającym się Polakom. Przecież można było te info przesyłać na mejla a nie na forum zamieszczać, gdzie bez problemu można wejść z google.

Przemyślcie sprawę na przyszłość.
 #110272  autor: xghostx
 30 wrz 2006, 16:33
Nie ma o czym gadac juz po bonu*sie :smt011
100 % naprawione i koniec nabijania :smt010
Trzeba szukac innych sposobow np z budki tepsy :-D
wiadomo ze to nie takie proste jak z poczta ale dziala tak samo :lol:
tylko najlepiej w nocy zeby nikt przez pare godzin nie chcial dzwonic bo rozlaczy :|

kim jestem ?

#110274  autor: lookaazz
 30 wrz 2006, 16:41
xghostx pisze:Trzeba szukac innych sposobow np z budki tepsy :-D
wiadomo ze to nie takie proste jak z poczta ale dziala tak samo :lol:
tylko najlepiej w nocy zeby nikt przez pare godzin nie chcial dzwonic bo rozlaczy :|
No ale jak ?:D przecież budka Ci za darmo nie bedzie dzwonic ;]
 #110283  autor: lukasm
 30 wrz 2006, 17:44
pajace pisze:nie aktywując karty tylko uruchamiając GPRS przez self care można było do woli korzystać z netu
Co to jest self care, bo zupełnie nie jestem w temacie???
 #110285  autor: robinho
 30 wrz 2006, 17:48
lukasm pisze:
pajace pisze:nie aktywując karty tylko uruchamiając GPRS przez self care można było do woli korzystać z netu
tzw samoobsluga, gdzie przez net wlaczasz sobie uslugi (poczta,mms,gprs,identyfikacje itp.)

na www.heyah.pl > steruj telem > samoobsluga

#110315  autor: D@rio
 30 wrz 2006, 18:41
pajace pisze:D@rio za jego posta powinno się powiesić za jaja!!!!!!
a ja za takie brednie i głupotę powinenem Ci warn'a dać ;-)
lukasm pisze:
System internetowej obsługi Heyah.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2006, 22:40 przez D@rio, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

#110395  autor: Pawrzes
 30 wrz 2006, 22:03
No ciekawe czy to już koniec uzupełniania bonusa dzięki poczcie głosowej... :roll: Wszystko co dobre, szybko się kończy...

Pozdrawiam

#110428  autor: oprych
 01 paź 2006, 01:23
Ja tylko dodam do tematu i propozycji nabijania erajednostek z budek. Z żółtych automatów TP napewno nie nabijecie, są dobrze zabepieczone a i poidpięcie nie jest możliwe :wink: A tak po za tym zamiast szukać sposobów czy wisieć na poczcie głosowej blokując sobie tym samym numer i uniemożliwiając dodzwonienia się innym ludziom do nas(może i akurat chcącym nabić nam pare EJ z innej sieci), poprostu kupić sobie megapakiet za 50zł. (bo chyba takm sie on nazywa), tak poprostu-legalnie i bez problemów :lol:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...
 #110437  autor: GregPepe
 01 paź 2006, 08:04
pajace pisze:Skończcie wreszcie z tymi tekstami o okradaniu. Nikt nikomu nic nie ukradł. ... I jeżeli ktoś tu kogoś okrada to jedynie Era użytkowników, bo jak nazwać fakt pobierania opłat za połączenia i smsy wewnątrz sieci i do heyah oraz wewnątrz sieci heyah i do Ery, które ich nic ich nie kosztują???...
Nie wiem czy zapomniałaś ale EJ można wykorzystywać na połączenia do sieci stacjonarnych a za takie operatorzy już płacą :)
Pozatym tu sie liczy utrata przychodu a nie ile to kosztuje opa. Tak jak z pirackim oprogramowaniem jak ktoś ma Windowsa i office, to mu walą kare pare tysięcy za windowsa i za office, mimo że gdyby ktoś nie dostał tego pirata to nigdy by nie kupił oryginału, takie jest prawo u już, to czy oni to będą ścigać to inna sprawa, ktoś by się musiał wypowiedzieć ale chyba nigdy nie ścigali za tego typu rzeczy prepaidowców. Ale przeliczyć rozmowy do tyłu bez uwzgledniania nabitego bonusa to mogą spowoduje to naliczenie debetu na karcie i praktycznie zablokowanie bo nikt nie bedzie spłacał kilku 100 debetu. Jest to skomplikowane i bedzie wymagało dokonania pewnych przeliczeń na billingach, ale jeżeli Era uzna że więcej straci na tych nabitych EJ niż będzie ja kosztować przygotowanie takiej procedury to to zrobią jeżeli nie to Viveldi będzie mogło podać obecny zarząd do śądu za działanie (zaniedbanie, zaniechanie) na szkodę spółki :)
Możliwę że ten błąd i przeliczenie wstecz bonusa firma która serwisuje system będzie musiała zrobić za darmo ponieważ te straty zostały spowodowane przez błąd w oprogramowaniu za które oni odpowiadają.
Niestesty nie wiemy ile osób i ile EJ nabiło sobie w całym systemie TT, ale tak jak mówie PTC moze to sprawdzić :)
  • Strona 19 z 37
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 37
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19