• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 18 z 37
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 37

#106002  autor: Marcinlbn
 17 wrz 2006, 00:18
kin pisze:
Marcinlbn pisze:NO wiec w ramach pomocy, chciałbym sie z wami podzielic super sposobem nabijania... sposbik dziala na telefonach z symbianem... a wyglada to tak, nagrałm pliczek .amr z kodem DTMF odpowiadającym 0, następnie zainstalowałem aplikacje o nazwie CallCheater (aplikacja pozawala oszukiwac naszego rozmowce np. puszczas odgłosy deszczu, biura itp, czemu ma nie odgłos DTMF o?? ) potem przeniosłem pliczek .amr do folderu callcheatera i jazda... w momencie kiedy oddzwania poczta odpalam callcheatera i nabijanie pełna para idzie :wink:
Cały komplecik ap+.amr TU
To już jest przegięcie! Jak tak można? Jakby się dobrze przyczepić to działasz na szkodę PTC! Proces murowany!
Działanie na szkode?? A czy ja kogos okradam?? Place 1zł za tą usługe i korzystam z darmowej poczty... wszystko jak najbardziej legalne i nie ma tu sie do czego czepiac.

#106022  autor: przemek910
 17 wrz 2006, 10:21
Tak okradasz PTC, co z tego ze płacisz tą złotówkę? Nabijasz w bonusa w inny sposób niż przewidziano w regulaminie - łamiesz regulamin to raz, a dwa poprzez nabity bonus wydzwaniasz ileś tam EJ czego koszt ponosi PTC...

Załóżmy że masz firmę sprzątającą - sprzątaczka zużywa więcej płynów niż w rzeczywistości potrzeba (zabiera do domu czyli okrada) - i co nie wywaliłbyś jej z roboty? Przecież Cię okrada i oszukuje! To działa na podobnej zasadzie tyle że ty jesteś klientem a nie pracownikiem PTC...

#106024  autor: martins
 17 wrz 2006, 10:27
kin pisze:Tak okradasz PTC, co z tego ze płacisz tą złotówkę? Nabijasz w bonusa w inny sposób niż przewidziano w regulaminie - łamiesz regulamin to raz, a dwa poprzez nabity bonus wydzwaniasz ileś tam EJ czego koszt ponosi PTC...

Załóżmy że masz firmę sprzątającą - sprzątaczka zużywa więcej płynów niż w rzeczywistości potrzeba (zabiera do domu czyli okrada) - i co nie wywaliłbyś jej z roboty? Przecież Cię okrada i oszukuje! To działa na podobnej zasadzie tyle że ty jesteś klientem a nie pracownikiem PTC...
Nie, on nikogo nie okrada. Poczta do niego dzwoni, a on sobie moze ja trzymac ile mu sie podoba. W koncu na tym polega oddzwanianie poczty. Zresztą o bonusie nic nie wiem. Że tam sie przypadkiem nabił... to przecież nie zadzwonie do ery zeby mi anulowali go tylko dlatego ze ktos mi zostawil wiadomosc na poczcie.

#106097  autor: D@rio
 17 wrz 2006, 16:11
Ale wy jesteście mądrzy wszyscy w "gębie". Ciekawe czy jakby doszło do jakiejś rozprawy sądowej to czy byście przekonali sąd. Ale chciałbym zobaczyć taki proces, oj chciałbym....ciekawe czy też byście byli takimi "pewniakami"....

Obrazek

#106256  autor: Marcinlbn
 18 wrz 2006, 01:31
D@rio pisze:Ale wy jesteście mądrzy wszyscy w "gębie". Ciekawe czy jakby doszło do jakiejś rozprawy sądowej to czy byście przekonali sąd. Ale chciałbym zobaczyć taki proces, oj chciałbym....ciekawe czy też byście byli takimi "pewniakami"....
D@rio jesli ty miałbys dziurawe kieszenie i gubił kase na ulicy to kogo bys o to oskarżył?? Ludzi którzy chodziliby za tobą i zbierali tą kase??
A gdyby ktoś naprawde odebrał 4000 minut połączeni z innych sieci niz ERA?? Era nie ma ani grosza za takie połączenie odebrane (tak myslę) dlatego też czy to z poczty czy z innej sieci i tak przyznaje jednostki. Wczesniej czy pozniej i tak zlikwidują usterkę, poki co nabijamy;)

#106273  autor: robinho
 18 wrz 2006, 09:28
Marcinlbn pisze: Era nie ma ani grosza za takie połączenie odebrane (tak myslę) dlatego też czy to z poczty czy z innej sieci i tak przyznaje jednostki. Wczesniej czy pozniej i tak zlikwidują usterkę, poki co nabijamy;)
na pewno ma, to sa tzw stawki miedzyoperatorskie i zdaje sie ze cos kolo 40-50gr oscyluja

#106277  autor: Jarcool
 18 wrz 2006, 10:38
za połączenia od innych operatorów Era ma kase tak jak powiedziales ok 50 gr za minute...nie wiem jak jest w przypadku poczty ale logiga podpowiada ze nie:)

#106279  autor: linchpin
 18 wrz 2006, 10:52
D@rio pisze:Ale wy jesteście mądrzy wszyscy w "gębie". Ciekawe czy jakby doszło do jakiejś rozprawy sądowej to czy byście przekonali sąd. Ale chciałbym zobaczyć taki proces, oj chciałbym....ciekawe czy też byście byli takimi "pewniakami"....
A ten dalej o tych sądach... Chcesz zobaczyć rozprawe? To sobie kogoś pozwij o te EJ, bo konfrontacji ERA vs. użytkownik TAK TAK napewno nie zobaczysz. Powiedzcie mi, który punkt regulaminu korzystania z TAK TAKa (czy jak to się tam fachowo nazywa) łamałem, utrzymując np. 3 godzinne połączenie z własną pocztą głosową?

#106291  autor: hett
 18 wrz 2006, 12:32
Ej, a troche z innej beczki:

Kupilem niedawno w Germanosie abo w nowej promocji urodzinowej. Starter taktak dorzucili gratis - to jak to jest? Czy jest on automatycznie zarejestrowany na moje dane, czy taka rejestracje musze wykonac oddzielnie? Bo nie ukrywam, ze przydaloby sie oddzielnie :)

#106350  autor: subrock
 18 wrz 2006, 17:19
chyba nie jest zarejestrowany:)

#106435  autor: Jarcool
 18 wrz 2006, 19:19
uwazam ze jest inaczej...podczas wypisywania umowy podaje sie numer seryjny karty sim z promocyjnego startera wiec mysle ze jest on automatycznie przypisany do osoby ktora zakupuje nowa aktywacje,ale moge sie mylic najlepiej zadzwonic do biura i sie zpytac:)

#106509  autor: tel600335554
 18 wrz 2006, 22:12
Jak w końcu jest z tym limitem, jest czy go niema ?

Obrazek

Tel 696335554 600949484 http://buldog.atspace.org

#106781  autor: patyk
 19 wrz 2006, 20:13
hej działa jeszcze nabijanie czy juz nie ?

Idea - Łączy z ludźmi !

#106875  autor: Marcinmk
 19 wrz 2006, 23:37
Pewnie że mozna nabijać Heee
 #106937  autor: kojot67
 20 wrz 2006, 09:30
Myślę że Era wie o nabijaniu i celowo pozwala na to by móc wspomóc harytatywnie biedniejszych i co inteligientniejszych klientów. To jest taki rodzaj promocji inteligencji. :lol:
 #106952  autor: GregPepe
 20 wrz 2006, 11:25
kojot67 pisze:Myślę że Era wie o nabijaniu i celowo pozwala na to by móc wspomóc harytatywnie biedniejszych i co inteligientniejszych klientów. To jest taki rodzaj promocji inteligencji. :lol:
To ze Era wie to pisał D@rio. A naprawianie robi firma zewnętrzna, wiec pali się do tego jak niewiadomo co, moze sami kupili TT i czepią bonusa ;)

#107191  autor: Marcinmk
 20 wrz 2006, 20:57
Witam Profesjonalnie nabijam erajednostki mam wlasna technologie zainteresowanych prosze o kontakt! :D :D :D Oczywiscie to zart :roll:

#107324  autor: Tiesto
 21 wrz 2006, 14:42
U mnie jest tak ze zaraz po nagraniu sie na poczte, dostaje esa i dzwoni ta poczta i nie zdazam "anulowac przekazu polaczen" jak nakazuje instrukcja. Odbieram wiec to polaczenie i slucham slucham ale jednostek nie przybywa :/

#107749  autor: Jarcool
 22 wrz 2006, 19:38
Tiesto pisze:U mnie jest tak ze zaraz po nagraniu sie na poczte, dostaje esa i dzwoni ta poczta i nie zdazam "anulowac przekazu polaczen" jak nakazuje instrukcja. Odbieram wiec to polaczenie i slucham slucham ale jednostek nie przybywa :/
hmmm dziwne powinny przybywac ja nie anulowalem i jest ok;)

#107809  autor: bogdan3211
 22 wrz 2006, 22:07
przybywają, tylko musisz poczekać.
  • Strona 18 z 37
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 37
  • 1