• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 11 z 37
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 37

#98835  autor: Irek
 26 sie 2006, 13:33
Animatter pisze:A chcialem sobie starter Tik Taka dzisiaj kupic....Ale i tak kupie, bo lepiej TT jest bardziej rozwojowy od heyah.
Co miałeś na myśli pisząc bardziej rozwojowy?

"And one more thing..."

#98900  autor: pumba
 26 sie 2006, 16:55
D@rio pisze:
Pawrzes pisze:
D@rio pisze:Panowie, czytajcie => CLICK! :|
No proszę, Gazeta zacytowała w artykule wypowiedź :arrow: D@rio :wink:
tiaaaaaaa :mrgreen:
O czym wy mówicie? bo ja tam nie widzę nic związanego z tematem

Update
No juz wiem o co wam chodziło, lepiej trzeba było podać dokładnego linka do artykułu >> CLICK <<

#99039  autor: Irek
 26 sie 2006, 23:02
A właśnie miałe zobaczyć jakie są komentarze pod tym artem. Trzeba poczytać z ciekawości. :wink:

"And one more thing..."

#99097  autor: GregPepe
 27 sie 2006, 07:31
IreQ pisze:A właśnie miałe zobaczyć jakie są komentarze pod tym artem. Trzeba poczytać z ciekawości. :wink:
Też poczytałem.
Jedyny post w temacie dziurki to post niejakiego IreQ :) To może mocno zwiększyć popularność forum, jeżeli ktoś przeczyta akurat twój wpis pod artykułem i będzie mu się chciało wyszukać informacji o bonusiku na forum.
Ciekawe, kiedy skończą naprawiać bo pisałeś że już zaczęli :) Fakt że pracownicy Ery nie monitorują kilku największych forów o GSM, wyszukując informacji o błędach w systemie to duża lekkomyślność z ich strony, ale to ich pieniądze, błąd jest prawdopodobnie od początku działania usługi czyli od 6 IV. Tu już prawie 5 mies jak ktoś by się sprężył mógł by już mieć około 10 tys minut, gdyby tak zrobił każdy użytkownik TAK-TAK to by poszli z torbami, ale wtedy by się szybciej połapali.
Sam artykuł to bzdura, bo tytuł sugeruje, że Bonus działa całej Erze i Heyah, a nie tylko w TAK-TAK, typowe dla naszych dziennikarzy. Ktoś im coś zgłosił nie przeczytali nawet regulaminu usługi, co powinno być podstawą napisania czegokolwiek w temacie wkleili tylko jeden fragment, który pasował im do teorii spiskowej, podobnie było z smsami i polskimi znakami, o tym ze są telefony które same potrafią wyciąć ogonki przed wysłaniem to nie napisali, no ale o tym są już tematy na naszym forum.

A może ktoś wie czy ta furtka była również w pierwszej edycji bonusa kiedy wymiana była 10:1 :?:

#99098  autor: pajorro
 27 sie 2006, 08:03
Ale jak Bonusa mają naprawić, żeby ludzie nie dawali fikcyjnych ogłoszeń... ;-)) Może jednak przedłużą... :)

#99107  autor: GregPepe
 27 sie 2006, 09:04
pajorro pisze:Ale jak Bonusa mają naprawić, żeby ludzie nie dawali fikcyjnych ogłoszeń... ;-)) Może jednak przedłużą... :)
To z ogłoszeniami to mogli by jedynie zmiejszyć ilość minut jakie mozna nabić w ciagu miesiaca, ale to tez nie bardzo pomoze bo takimi lewymi ogłoszeniami to chyba nikt 2 tys nie nabije chociaz w Polsce jak sie powie ze coś za darmo to nawet g...wno zabiorą. Wiec sensownego rozwiązania sprawy przekrętów nie ma, mi chodzi o błąd w systemie który naraża firme na straty i nic z nim nie robią 5 miesięcy. Pierwsze info o błędzie na forum pojawiło się 22.05 czyli od 3 miesiecy teoretycznie mogli już o tym wiedzieć.
Bo to, że dzwonia z innych sieci Erze pasi bo na tym zarabia.

Znalazłem odpowiedz na swoje poprzednie pytanko Pojawiło sie to na usnecie 11.05:
Czy to działało przy poprzednej edycji Bonusa kiedy wymiana była 10:1 ??

Wtedy też to działało,więc bład wisi w ich systemie już bardzo długo - kilka lat :)

Polecam lekturę.
pl.misc.telefonia.gsm 11.05.2006
i ty na prawde wierzysz ze ty wiesz o tym a ludzie z ery nie wiedza albo
wiedza i to toleruja?? ... to ze jakakolwiek wiedze "tajemna" posiadamy tylko
i jeszcze dzielimy sie tym z innymi na grupie i nikt kto moglby nam to
zablokowac tego nie czyta i o tym nie wie :))
Gościu nie uwierzył i ogólnie wątek zdechł, Potem pojawił sie 2 raz:
pl.misc.telefonia.gsm 12.07.2006 Tu ktoś zacytował regulamin ze tak nie może działać i wątek również umarł :)
Ale sie rozpisałem

#99138  autor: pajorro
 27 sie 2006, 12:40
No cóż, koniec miesiąca się zbliża i się okaże czy przedłużą bonusa, czy doładują konta minutami...

Mnie się wydaje, że mimo wszystko tak będzie :D

#99143  autor: riko
 27 sie 2006, 12:44
pajorro pisze:No cóż, koniec miesiąca się zbliża i się okaże czy przedłużą bonusa, czy doładują konta minutami...

to znaczy , dokładniej ? ? ?

#99147  autor: pajorro
 27 sie 2006, 12:47
riko pisze:
pajorro pisze:No cóż, koniec miesiąca się zbliża i się okaże czy przedłużą bonusa, czy doładują konta minutami...

to znaczy , dokładniej ? ? ?
No, że nic z tym nie zrobią tylko dalej Bonus będzie dostępny :-) Bo niby co tu Era zawiniła... :-)

#99157  autor: riko
 27 sie 2006, 13:15
czy warto kupić sobie starter tak tak?ja chcę zbierać bonus przez pocztę głosową.opłaca mnie się ?

#99159  autor: kubiakk
 27 sie 2006, 13:29
riko pisze:czy warto kupić sobie starter tak tak?ja chcę zbierać bonus przez pocztę głosową.opłaca mnie się ?

poczytaj sobie co wczesniej bylo napisane i nie zagdawaj takich pytan :mrgreen:

#99196  autor: patyk
 27 sie 2006, 14:41
Dziś mi doładowali konto 2000 erajednostek :) osobiście uważam że już bonusa nie przedłużą bo to raczej była taka wakacyjna promocja

Idea - Łączy z ludźmi !

#99210  autor: GregPepe
 27 sie 2006, 15:08
patyk pisze:Dziś mi doładowali konto 2000 erajednostek :) osobiście uważam że już bonusa nie przedłużą bo to raczej była taka wakacyjna promocja
No co ty wakacyjna promocja od kwietnia ?? Jeżeli nie przedłuza tego bonusa to tylko wtedy jezeli przestrasza sie reakcji na artykuł w gazecie UOK URT itp.

#99278  autor: D@rio
 27 sie 2006, 17:52
GregPepe pisze:
patyk pisze:Dziś mi doładowali konto 2000 erajednostek :) osobiście uważam że już bonusa nie przedłużą bo to raczej była taka wakacyjna promocja
No co ty wakacyjna promocja od kwietnia ?? Jeżeli nie przedłuza tego bonusa to tylko wtedy jezeli przestrasza sie reakcji na artykuł w gazecie UOK URT itp.
a co ma do tego UOiK i UKE? nic...

Obrazek

#99307  autor: riko
 27 sie 2006, 19:02
ja dzwoniąc do siebie,mnie wysyłają,sms kto tam?trochę dziwne,aktywowałem pocztę głosową .

#99309  autor: Irek
 27 sie 2006, 19:04
riko pisze:ja dzwoniąc do siebie,mnie wysyłają,sms kto tam?trochę dziwne,aktywowałem pocztę głosową .
Normalne. Jeśli połączenie z pocztą jest za krótkie to system zalicza je jako połączenie bez pozostawienia wiadomości i dlatego otrzymujesz smsa z kto tam.

"And one more thing..."

#99310  autor: Pawrzes
 27 sie 2006, 19:17
riko pisze:ja dzwoniąc do siebie,mnie wysyłają,sms kto tam?trochę dziwne,aktywowałem pocztę głosową .
To nagraj wiadomość trwającą 5 sekund...

Pozdrawiam

#99311  autor: riko
 27 sie 2006, 19:19
IreQ pisze:
Normalne. Jeśli połączenie z pocztą jest za krótkie to system zalicza je jako połączenie bez pozostawienia wiadomości i dlatego otrzymujesz smsa z kto tam.
ile dokładniej sekund ja mam przetrzymać połaczenie na mój numer dzwoniąc do siebie?dzięki .
  • Strona 11 z 37
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 37
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11