• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#95248  autor: wladziu
 14 sie 2006, 23:08
hellracer pisze:Jak masz w Popie to wymiana będzie cie kosztowała 25 zł. Nie wiem ile trzeba czekać bo nie wymieniałem, ale chyba musisz być zarejestrowany żeby móc to zrobić.
Placic za to jeszcze? Za to ze zlodzieje nie podali kodu PUK2 na karcie startowej w razie zablokowania PINU2? Oni powinni mi zaplacic za problemy :smt011
A jezeli rzeczywiscie mam bulic za to, to nic z tym wole nie robic bo puki co dzwonic moge...
Tak wogole to ten POP mnie rozwala juz. NApisalem do BOKu kilka dni temu w tej sprawie i jak zwykle zlewaja. Naciągacze..

#95255  autor: D@rio
 14 sie 2006, 23:14
wladziu pisze:
hellracer pisze:Jak masz w Popie to wymiana będzie cie kosztowała 25 zł. Nie wiem ile trzeba czekać bo nie wymieniałem, ale chyba musisz być zarejestrowany żeby móc to zrobić.
Placic za to jeszcze? Za to ze zlodzieje nie podali kodu PUK2 na karcie startowej w razie zablokowania PINU2? Oni powinni mi zaplacic za problemy :smt011
A jezeli rzeczywiscie mam bulic za to, to nic z tym wole nie robic bo puki co dzwonic moge...
Tak wogole to ten POP mnie rozwala juz. NApisalem do BOKu kilka dni temu w tej sprawie i jak zwykle zlewaja. Naciągacze..
no to ja bym zgłosił reklamację w takim razie, z opisem sprawy i prośbą o zgodę na bezpłatną wymianę.

Obrazek

#95260  autor: wladziu
 14 sie 2006, 23:22
D@rio pisze:
wladziu pisze:
no to ja bym zgłosił reklamację w takim razie, z opisem sprawy i prośbą o zgodę na bezpłatną wymianę.
Ale nie wymienią bo standardowo nie podają PUK2 z tego co mi wiadomo.

#95266  autor: D@rio
 14 sie 2006, 23:33
wladziu pisze:
D@rio pisze:
wladziu pisze: Placic za to jeszcze? Za to ze zlodzieje nie podali kodu PUK2 na karcie startowej w razie zablokowania PINU2? Oni powinni mi zaplacic za problemy :smt011
Ale nie wymienią bo standardowo nie podają PUK2 z tego co mi wiadomo.
no niby z jednej strony tak, ale z drugiej strony można się chwycić tego że przez ich "tajemniczość" i podawanie jakby nie patrzeć niekompletnych informacji dot. karty SIM utrudniają Ci korzystanie z możliwości Twojego telefonu.

Obrazek