• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#89836  autor: Kerio
 30 lip 2006, 01:00
MixPlus to super oferta.
Pakiety można kupywać do woli, zarówno eski jak i 60min za 5zł (DWiW)
Eski po groszu...
DWiW czyli 8gr/min do Plusa i stacjonarnych...
3 swojaki po 36gr/min...
darmowy numer 10zl/miesiąc...
Wedłu mnie bardzo dobre rozwiązanie.
Mam k300i w MixPlus i polecam, warto.

#91542  autor: kalin
 04 sie 2006, 00:02
No coz napisze to moze dla potomnych.Po dzisiejszej wizycie w 2 pktach Plusa skreslilem ta siec ze swoich telefonicznych planow.Otoz wszystkie telefony ktore chcialem sobie wziac,wyszly z produkcji lub nigdzie ich nie bylo! (N3100 i SE J210i).Oferta w internecie informuje o nich tylko i wylacznie z tego powodu,ze jesli ktos bedzie jakims cudem posiadal je w magazynie bedzie mogl podlaczyc je pod ta promocje.JEDNYM,podkreslam,JEDYNYM telefonem za zlotowke,ktory Pani z obslugi mi wychwalala,byla*UWAGA*Nokia 1600.Zaznaczyc chcialem,iz mimo tego ze mialem zamiar wziac najnizszy mozliwy abonament ze sie tak wyraze,czyli 24x30,to jest to dla mnie poprostu smiech na sali.To sa wlasnie promocje z telefonami za zlotowke.Dziekuje bardzo za takie promocje i serdecznie zegnam Plusa.Pozostane przy swoim POP-ie z modelem motoroli ktorego nawet nie jestem w stanie rozpoznac.

Drogą legalizacji ku pełnej demokracji. http://www.kanaba.info/

#91544  autor: D@rio
 04 sie 2006, 00:05
kalin: w salonie firmowym Plus'a w Lublinie ten SE napewno jeszcze był. Jestem pewny bo widziałem jak sprzedawca sprzedawał takiej babeczcce. Tyle że on go sprzedawał jako zestaw Simplus jak dobrze widziałem. Może przejedź się i tam zapytaj. Z Nokią 3100 może być faktycznie gorzej...

Obrazek

#91547  autor: Kerio
 04 sie 2006, 00:30
Dla mnie to nie jest jakaś nowość, że się nie dostało telefonu na zawołanie w Plusie.
Mnie się to jeszcze nigdy nie przytrafiło, ale w Plusie, gdy nie ma jakiegoś telefonu, można go sobie zamówić z kolejną dostawą. Czy to jest powód skreślenia operatora?
Jak jesteś w Popie to skorzystaj z zetaFon bez zbędnych komentarzy…

#91564  autor: sq8shq
 04 sie 2006, 08:36
D@rio pisze:Z Nokią 3100 może być faktycznie gorzej...
salon na krakowskim (ten obok sadu), oraz punkt plusa w leclercu na zana - w srode na 100% mieli zarwno SE jak i 3100

Generalnie we wszystkich glownych badz tyhc w centrum miast raczej niczego w plusie nie brakuje - gorzej jest z punktami mniej odwiedzanymi przez klientow itp.

#91583  autor: kalin
 04 sie 2006, 09:55
To jest wlasnie minus mieszkania na takim zadupiu jak moje;p Jak mi sie zechce to w nastepnym tygodniu wybiore sie do Lbna.

Drogą legalizacji ku pełnej demokracji. http://www.kanaba.info/

#91670  autor: D@rio
 04 sie 2006, 13:47
kalin pisze:To jest wlasnie minus mieszkania na takim zadupiu jak moje;p Jak mi sie zechce to w nastepnym tygodniu wybiore sie do Lbna.
najpierw sobie zadzwoń i sprawdź dostępność. A najlepiej zajrzyj do Salonu Firmowego na Krakowskim przedmieściu, zarówno tym obok sądu jak i naprzeciwko banku PKO BP. Nie pamiętam numeru. Chyba Krakowskie Przedmieście 6.

Obrazek