• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#88321  autor: cienki
 25 lip 2006, 11:57
Witajcie
Macie jakieś słuchy dotyczące dostepności telefonów
Siemens C75 lub Nokia 6020.
W mojej mieścinie jest tylko jeden salon - partner.
I gościu twierdzi, że nie ma szans na te fony.

Pozdro 8)

#88394  autor: Btk_Tomas
 25 lip 2006, 15:36
U mnie w punkcie są dostępne 6020, ja się zapisałem na 6030 i czekam już 2 tygodnie. :?

#88396  autor: Irek
 25 lip 2006, 15:39
Tak to jest z promocjami i ofertami. Do wyczepania zapasów.

#88741  autor: super_electric
 26 lip 2006, 15:37
szczerze mówiąc... mmm... nie przepadam za promocjami...

#88749  autor: D@rio
 26 lip 2006, 15:46
super_electric pisze:szczerze mówiąc... mmm... nie przepadam za promocjami...
Gdyby nie promocje to byśmy mieli w Polsce nadal 98r. w kwestii telefonii komórkowej a zasięg podobny do tego które oferują sieci GSM na Ukrainie....

Obrazek

#88976  autor: szczeka
 27 lip 2006, 10:23
Niestety jeszcze sie nie doczekalem.

jestem zapisany w trzech salonach, w czterech mnie nie zapisali, powiedzieli, ze nie maja pojecia, czy w ogole beda jeszcze dostawy. Tzn. dostawy sa, ale nie n6030. Dwa dni temu facet w salonie powiedzial mi, ze byl w wielu magazynach i w zadnym nie ma juz n6030.

Nie rozumiem jednego.

Skoro nie ma juz n6030 to po co ja caly czas reklamuja? w tv, na bilboardach etc.. paranoja, telefonu juz dlugo nigdzie nie ma, a reklamy, jak byly tak sa 'nokia 6030 za zlotowke..! ' :|

#88985  autor: D@rio
 27 lip 2006, 10:38
szczeka pisze:Niestety jeszcze sie nie doczekalem.

jestem zapisany w trzech salonach, w czterech mnie nie zapisali, powiedzieli, ze nie maja pojecia, czy w ogole beda jeszcze dostawy. Tzn. dostawy sa, ale nie n6030. Dwa dni temu facet w salonie powiedzial mi, ze byl w wielu magazynach i w zadnym nie ma juz n6030.

Nie rozumiem jednego.

Skoro nie ma juz n6030 to po co ja caly czas reklamuja? w tv, na bilboardach etc.. paranoja, telefonu juz dlugo nigdzie nie ma, a reklamy, jak byly tak sa 'nokia 6030 za zlotowke..! ' :|
Coś Orange sobie nie radzi z dostawami telefonów ostatnio. Ja to samo mogę powiedzieć o Nokii 6280. A jej jakoś nie ma w Zetafonie i mimo wszystko nie ma jej we wszystkich salonach w Lublinie (obdzwoniłem każdy, były te modele ale juz nie ma) :? Dziwnie że jakoś Era nie ma takich problemów z dostawami telefonów...

Obrazek

#88987  autor: przemek910
 27 lip 2006, 10:42
Może robią to z premedytacją - by udowodnić że jest taki wielki popyt na nie :mrgreen:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#88991  autor: D@rio
 27 lip 2006, 10:48
kindzior pisze:Może robią to z premedytacją - by udowodnić że jest taki wielki popyt na nie :mrgreen:
Nie wiem. Dowiadywałem się tylko jak jest z tą 6280. Podobno przysyłąją po jednej, po dwóch sztukach na co drugi salon i tyle tego jest. Będę zadzwonił za jakieś 5 dni znowu się pytać to wtedy przedstawię sytuację jak to wygląda w obecnej sytuacji.

Obrazek

#89018  autor: tomico
 27 lip 2006, 11:27
Ja się dowiedziałem w Katowicach u znajomego który pracuje w Orange, że w przyszłym tygodniu ma być jakaś wielka dostawa nokii 6030 na Śląsk, więc musze sobie jedną zarezerwować, żeby znowu nie brakło.

#89724  autor: mermi
 29 lip 2006, 15:44

Nie rozumiem jednego.

To sie nazywa "mydlenie ludziom oczu i szukanie frajerow". 7 na 10 klientow dowiadujac sie ze nie ma tej nokii wyjdzie z salonu z niczym. Ale 3 nastepnych widzac, ze 6030 nie ma, po dlugich namowach sprzedawcy zgodzi sie wziac inny telefon...ten najgorszy szmelc... i interes sie kreci.

#89740  autor: Btk_Tomas
 29 lip 2006, 17:24
mermi pisze:

Nie rozumiem jednego.

To sie nazywa "mydlenie ludziom oczu i szukanie frajerow". 7 na 10 klientow dowiadujac sie ze nie ma tej nokii wyjdzie z salonu z niczym. Ale 3 nastepnych widzac, ze 6030 nie ma, po dlugich namowach sprzedawcy zgodzi sie wziac inny telefon...ten najgorszy szmelc... i interes sie kreci.
Masz troche racji.
Za każdym razem kiedy pytam o nokie 6030 w zetafonie sprzedawca chce mi za siłe wcisnąć coś innego, np. mixa.

#89754  autor: msquito
 29 lip 2006, 18:43
Też chciałbym się dowiedzieć o co chodzi z tymi zetafonami, bo załóżmy że kupię telefon np N6030 za 1zł i jakie do tego dochodzą jeszcze opłaty? Czy ktoś może mi odpowiedzieć(chodzi mi o cenę końcową telefonu ile za to zapłacę bo chyba nie 1zł) ? Jeszcze jedno mając do wyboru takie telefony N6030, Siemens C75 czy Sagem MY401X co byście wybrali ?

#89764  autor: D@rio
 29 lip 2006, 19:11
msquito pisze:Też chciałbym się dowiedzieć o co chodzi z tymi zetafonami, bo załóżmy że kupię telefon np N6030 za 1zł i jakie do tego dochodzą jeszcze opłaty? Czy ktoś może mi odpowiedzieć(chodzi mi o cenę końcową telefonu ile za to zapłacę bo chyba nie 1zł) ? Jeszcze jedno mając do wyboru takie telefony N6030, Siemens C75 czy Sagem MY401X co byście wybrali ?
Nie no - jak nazwa mówi "ZetaFON" ...telefon za 1 zł. A więc tyle zapłacisz, zgodnie z cennikiem bo są droższe telefony. Tyle zapłacisz, tutaj nie ma opłaty za aktywację.

Ja bym wybrał C75 z tych telefonów, bo o N6030 to raczej ciężka sprawa z dostepnością...

Obrazek

#89767  autor: msquito
 29 lip 2006, 19:16
właśnie u mnie odwrotnie nokie są a tamte ciężko dostać, więc w takiej sytuacji co byście wybrali ?

#89769  autor: D@rio
 29 lip 2006, 19:18
msquito pisze:właśnie u mnie odwrotnie nokie są a tamte ciężko dostać, więc w takiej sytuacji co byście wybrali ?
wiesz....tamten fonik ma aparat a generalnie do Nokii mam większą sympatię...

Obrazek

#89784  autor: szczeka
 29 lip 2006, 20:56
pare dni temu napisalem maila do centertela w sprawie tych zetafonow, ze robia z ludzi idiotow, na kazdym kroku je reklamuja, a w zadnym salonie nie ma, to mi odpisali, ze oni nie sa poinformowanie dostatecznie na ten temat, by udzielic odpowiedzi, napisali, zebym spytal kogos w salonie orange- oni sa najlepiej poinformowanie. LOL! w zadnym salonie nie wiedza, czy beda, jak beda to kiedy- nie maja pojecia o jakichkolwiek dostawach. beznadzieja.

#90025  autor: Designer
 30 lip 2006, 19:51
Ja mam takie pytanko.
Czy w tym zetafonie podpisuje sie jakąś umowe że sie utrzyma te połączenia wychodzące np.24 miech ?
Czy żeby kupić zeta fona musi być to osoba pełnoletnia ?

#90026  autor: tomico
 30 lip 2006, 19:56
Tak podpisuje się umowe na 24, 30 lub 36 miesięcy i trzeba być pełnoletnim.