• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#85595  autor: iSiO
 13 lip 2006, 17:11
D@rio pisze:
iSiO pisze:Bardzo przepraszam ale chciałbym "wciać" sie do tematu na temat Plusa-Simplusa, nie chce juz zakładac kolejnego tematu. Kupujac startera za 3 zł, ile czasu bedą ważne rozmowy wychodzace?
A od kiedy jest coś takiego jak starter za 3 PLN? Nie ma takiego startera :) Najmniejszy starter to za 9 PLN ;)
Jest jest, tylko nie za 3 zł a za 4 zł w komisie u mnie w mieście. Na rozmowy zostaje 3 zł, tylko nie wiem ile jest ważne konto, Joasia_23 mówi że miesiac i ja osobiście też tak podejżewam. Oto link do czegoś podobnego z allegro ale drożej kosztuje: http://www.allegro.pl/item114561929_sim ... anio_.html

#85596  autor: joasia_23
 13 lip 2006, 17:12
Mam ten starter. Połaczenia wychodzace sa ważne miesiąc.

#85597  autor: D@rio
 13 lip 2006, 17:20
iSiO pisze:
D@rio pisze:
iSiO pisze:Bardzo przepraszam ale chciałbym "wciać" sie do tematu na temat Plusa-Simplusa, nie chce juz zakładac kolejnego tematu. Kupujac startera za 3 zł, ile czasu bedą ważne rozmowy wychodzace?
A od kiedy jest coś takiego jak starter za 3 PLN? Nie ma takiego startera :) Najmniejszy starter to za 9 PLN ;)
Jest jest, tylko nie za 3 zł a za 4 zł w komisie u mnie w mieście. Na rozmowy zostaje 3 zł, tylko nie wiem ile jest ważne konto, Joasia_23 mówi że miesiac i ja osobiście też tak podejżewam. Oto link do czegoś podobnego z allegro ale drożej kosztuje: http://www.allegro.pl/item114561929_sim ... anio_.html
Nie wiem co to za wynalazki. Dla mine to wygląda jak koperty z kartami SIM, te od starterów "dziewiątek". Bo tam jest tak że 3 PLN na połączenia wychodzące od momentu włożenia karty SIM do telefonu + 6 PLN doładowania w ciągu 24h.

Obrazek

#85598  autor: D@rio
 13 lip 2006, 17:21
joasia_23 pisze:
Rozmowy wychodzace wazne są przez miesiąc.

[ Dodano: 2006-07-13, 16:41 ]
Ja mam pytanie na temat Mixplusa. Gdy zasilimy konto przewidywana ilością kart to co dalej ? Mam na mysli sytuację gdy nie chcemy przedłużać umowy na następne np 24 zasilenia ani nie chcemy rozwiązywać umowy.
Wtedy możemy nic nie robić i korzystać z cennika MixPlus albo:
1. zrezygnować
2. przejść na ofertę Simplus.
3. skorzystać z programu PWA i przedlużyć umowę na 24/30/36/42 zasilenia.

Obrazek

#85599  autor: joasia_23
 13 lip 2006, 17:26
Ale trzeba doładowywać raz na miesiąc za 30 zł czy starczy np 50 zł na 3 miesiące?

#85601  autor: D@rio
 13 lip 2006, 17:33
joasia_23 pisze:Ale trzeba doładowywać raz na miesiąc za 30 zł czy starczy np 50 zł na 3 miesiące?
minimalnie co miesiąc kwotą deklarowaną. Czy to 30zł. czy 50zł. Można też częściej ładować ;) powiem tylko że przy karta np. 100/150 PLN jest liczona w MIX-ie jako jedno doładowanie, niestety.

Obrazek