• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#224015  autor: Camis
 28 wrz 2007, 21:05
TimeSlot pisze:
Camis pisze:Dzwonisz na swoja kom z voipa
to nic nie kosztuje 30h wychodzącej rozmowy na komórkę?
Niektore voipy, traktuja np 790* jako land line. Wiec koszt kolo 4 zl za godzinne.. Albo free nawet :P

#224016  autor: gm
 28 wrz 2007, 21:10
Nie przepadam za takimi cwaniaczkami. Czy Polak w końcu nauczy się pracować czy nadal będzie tracił dużo energii na kombinowanie jak kogoś wykiwać? Oczywiście nie chcę obrażać uczciwych ludzi.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#224019  autor: tesla
 28 wrz 2007, 21:14
pewnie skończy się tym że P4 wycofa tą opcję i ... d@@a z tyłu :?
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2007, 21:42 przez tesla, łącznie zmieniany 1 raz.

Na końcu zdania dajemy kropkę, potem spację i zaczynamy z dużej litery. Proste?

#224026  autor: gm
 28 wrz 2007, 21:26
Niestety myślenie takich cwaniaczków jest krotkowzroczne. Co Go obchodzi, że usługę wycofają, bo była ciekawa dla kilku tysięcy osób, skoro On zarobi kilkaset złotych i to jest najważniejsze.

#224034  autor: D@rio
 28 wrz 2007, 21:41
gm pisze:Co Twoim zdaniem jest lipą? Z takich ciekawostek to podam, że jak z PLAY wysyła się mmsa max. pod siedem numerów to taryfikuje jako jednego mmsa.
w każdej sieci tak jest... (chyba) ;)

Obrazek

#224039  autor: gm
 28 wrz 2007, 22:09
D@rio pisze:
gm pisze:Co Twoim zdaniem jest lipą? Z takich ciekawostek to podam, że jak z PLAY wysyła się mmsa max. pod siedem numerów to taryfikuje jako jednego mmsa.
w każdej sieci tak jest... (chyba) ;)
W Plusie (taryfy GODZINY i starsze) nie jest tak jak opisałem. Na temat Ery dla indywidualnych się nie wypowiem, a w firmowej też tak nie jest.

#224040  autor: BONUS_hiper
 28 wrz 2007, 22:09
Uslugi nie wycofia bo to ma byc na stale a nie promocja i z tego co wiem to jest ladowane voip to najwyzej zablokuja polonczenia z tego komunikatora a jak sie uda to rozpracowac to moze kazdy sobie zdazy dobic te 2000min tak jak w erze :mrgreen:
Ja jeszcze korzystam ze zgromadzonych jednostek poczta a zaczynalo sie podobne:)
Jak ktos bedzie mial jakis pomysl to niech pisze,sprawdzajcie wszystkie zagraniczne voip po koleji to moze ktos w koncu znajdze:)

#224041  autor: tesla
 28 wrz 2007, 22:10
dlaczego gość w tej aukcji pisze o SMSach za 1 grosz?

#224042  autor: BONUS_hiper
 28 wrz 2007, 22:11
Camis pisze:Dziala, zapewniam :)

Latwo sobie naladowac... Dzwonisz na swoja kom z voipa (nie podam szczegolow...) I sobie nabijasz minuty. Tak to dziala.
A tutaj sie moje slowa chyba potwierdzaja:)
Moze sie Pan podzieli swoja wiedza? :lol:

#224043  autor: tesla
 28 wrz 2007, 22:13
BONUS_hiper pisze:sprawdzajcie wszystkie zagraniczne voip po koleji to moze ktos w koncu znajdze
o tym właśnie piszemy w tym poście, winogrona w markecie tez wyżerasz i nie płacisz ? :|

#224044  autor: BONUS_hiper
 28 wrz 2007, 22:15
TimeSlot pisze:dlaczego gość w tej aukcji pisze o SMSach za 1 grosz?
Mamy pakiet na smsy i mmsy po 1gr do wszystkich sieci :D

[ Dodano: 2007-09-28, 22:20 ]
TimeSlot pisze:
BONUS_hiper pisze:sprawdzajcie wszystkie zagraniczne voip po koleji to moze ktos w koncu znajdze
o tym właśnie piszemy w tym poście, winogrona w markecie tez wyżerasz i nie płacisz ? :|
A czy jak sie dowiedziales jak ladowac e erze jednostki poczta to sie wkurzales czy raczej cieszyles ze mozesz z tego skorzystac??

#224045  autor: tesla
 28 wrz 2007, 22:24
BONUS_hiper pisze:A czy jak sie dowiedziales jak ladowac e erze jednostki poczta to sie wkurzales czy raczej cieszyles ze mozesz z tego skorzystac??
zacznijmy od tego że mnie nie znasz i nawet nie próbuj tego sugerować. Nie ukradłem nic w życiu a to o czym piszesz w tym temacie w mojej opinii wygląda na nielegalne. Jeszcze bezczelnie reklamujesz się na forum. Dal mnie temat do usunięcia.

#224046  autor: BONUS_hiper
 28 wrz 2007, 22:28
Czy jak do mnie dzwonila poczta i sluchalem swoich wiadomosci czy to bylo cos nielegalnego??
Chyba raczej nie.

[ Dodano: 2007-10-03, 14:11 ]
I po aukcji