• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #87881  autor: Rambus
 24 lip 2006, 11:07
Szukam pomocy odnosnie swojakow w mixPlusie. Na stronie Plusa pisze tylko: "minuta rozmowy z 3 numerami w usludze Swojaki (nr plusa i stacjonarne) - 36gr". Dalej jest to samo tylko ze jeszcze dopisali ze: *102*11*48numer# wprowadza swojaka i ze wprowadzenie kosztuje 2zl/numer. Ja jednak z ciekawosci walnalem na komie *102# i o to co mi sie wyswietlilo: "Brak numerow w usludze swojaki! Aby dodac wybierz: dla POŁĄCZEŃ *102*11*48NrTel# dla SMS *107*11*48NrTel# ". No moje pytanie dotyczy tych swojakow sms. Co to jest, czemu nic nie ma na stronie i ile wtedy taki sms kosztuje? Bo domyslam sie ze tylko w sieci. A moze to wina karty? Tylko ze ten komunikat wczoraj wieczorem tez mi sie wyswietlal.

#87883  autor: D@rio
 24 lip 2006, 11:14
Kiedyś były tako w Simplusie że były oddzielne swojaki dla rozmów i oddzielne dla SMSów. W eBOK'u do dzisiaj tak zostało ;) ...poprostu tak już jest. Ale swojaki dotyczą w MIX'ie tylko połączeń glosowych. A taryfie abonamentowych, w GODZINACH jest takie rozgraniczenie że do swojaków jest także inna stawka SMS - 10gr.

Obrazek

#87887  autor: Rambus
 24 lip 2006, 11:38
Od poczatku wydawalo mi sie to dziwne. Mialem simplusa to wiem o co ci chodzi. Wtedy owszem swojaki sms byly na kod 107 ale swojaki na rozmowy byly na kod 103 a nie 102 :D Ale ogolnie to dzieki za uswiadomienie mnie ze nie ma nadziei na jakies znizki sms. Wiem ze jest pakiet ale on jest platny z gory za 500szt i tylko na miecha.
PS. A moze Plus cos nowego szykuje? :mrgreen: