• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #86923  autor: iSiO
 21 lip 2006, 09:50
Witajcie.
Byłem przekonany co do przejscia do Plusa, ale jak przyszło co do czego to jakoś coraz mniej chce mi sie tam przechodzić, nie chce mi sie wysłać 80 osobom że zmieniłem numer a przejscie z numerem jest za drogie.

Jestem w PoPie, nie korzystam dużo z telefonu i Pop byłby dobry gdyby nie kradł pieniedzy jak sie skonczy ważność konta, ostatnio zauważyłem że to ustało i nawet nie blokuja połaczeń, ale nie chce byś zaskoczony jak załaduje 50zł i okaże sie że straciłem ok 20 zł bo nie mam za co doładować.
Druga możliwość to przejscie z PoPa na miksa bez telefonu, tylko tu znowu te "gratisy" sa tylko do sieci, ja bym wolał do wszystkich.
Straszny mętlik w głowie mi sie zrobił, moze ktoś ma jakieś ciekawsze pomysły, gdzie jest lepiej, taniej i nie "kradną" :lol:

#86924  autor: przemek910
 21 lip 2006, 09:58
A może przejście z zachowanie nr do Era TT ? W trayfie Happy taniej od razu masz staż 4miesiace czyli niższe polączenia, po kolejnych 4 miesiachach będziesz mial kjeszcze niższe i co ważne - nie kradną :D a dlugośc waznosci konta się sumuje do 12 miesięcy ;) np doladujesz za 50 zl i po tygodniu znow za 50 to masz juz pol roku wychodzacych :p
a 50 zlotych za przeniesienie nr to nie tak duzo :roll:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#86930  autor: iSiO
 21 lip 2006, 10:13
Ale sa 2 "ale"
1. W Orange za ucieczke kosza chyba 61 zł? Bo to trzeba mieć jakoś na koncie teraz w Orange chyba tyle i oni sobie pobiorą czy jakos tak.
2. Tak naprawde w erze mam tylko 3 osoby...

#86931  autor: przemek910
 21 lip 2006, 10:16
nie rozumiem co to ma do rzecy - tam masz minute do wszytskich :!: a nie to do orange to poza i sie pogubic mozna
w dodatku sa fajne pakiety i bonus ;-)
http://www.era.pl/index.php?id=index&section=taktak

#86933  autor: iSiO
 21 lip 2006, 10:26
NO tak masz racje, minuta po 8 miesiacach taniej niż w Orange Go wewnatrz sieci :D
Spodobał mi sie ten pomysł, tylko chodzi o to czy żeby przenieść numer to trzeba zapłacić 50 zł + 20 zł czy 61 zł + 20 zł?

#86935  autor: przemek910
 21 lip 2006, 10:34
no sorka tu ci nie pomogę już nie wiem jak to jest z opłatami i czy coś dostajesz na strat czy nie... na orange nic nie piszą :shock:
poszperam jeszcze

#86999  autor: D@rio
 21 lip 2006, 14:26
iSiO pisze:NO tak masz racje, minuta po 8 miesiacach taniej niż w Orange Go wewnatrz sieci :D
Spodobał mi sie ten pomysł, tylko chodzi o to czy żeby przenieść numer to trzeba zapłacić 50 zł + 20 zł czy 61 zł + 20 zł?
z tego o ile mnie pamięć nie myli to 61zł. za przeniesienie no i jakies 20zł. żeby sobie konto zasilić i dzwonić.

Obrazek