odgrzeje troszke temacik bo mam pewne pytanie.
obecnie w plusie w ofercie mix jest promocja 'Darmowe wieczory i weekendy' - chodzi o te pakiety 60 minut po 5pln. Promocja utrzymuje sie juz okolo pol roku, niemniej jej termin zakonczenia ine jest zanany. Nie powiem bardzo mi zalezy na tych pakietach i teraz taka kwestia.
1) Era proponuje mi na przedluzenie umowy 80minut za 30pln bez nowego fona - oferta w sumie ok, chociaz telmamjuz stary to jakos sie trzyma. 80 minut od biedy mi starczy, rozmawiam glownie wieczorami i dosc sporo na stacjonarne - w erze to generalnie nic nie zmienia bo i tak wszystko (nie liczac chyba polaczen do ery) liczy sie tak samo
2) moge wziasc mix'a na 24 doladowania z jakimkolwiek telefonem (generalnie nie zalezy mi na telefonie) i tutaj za 30pln mam okolo 42 minuty ale kusza te pakiety po 5pln - nie powiem gadam sporo wieczorami i to by mi strasznie obnizylo koszty miesieczne
i tutaj moje pytanie - szczegolnie dla osob intensywnie obserwujacych zachowania pusa - czy ta oferta "Darmowe wieczory i weekendy" urzyma sie jeszcze z rok - pytam tak orientacyjnie bo zdaje sobie sprawe ze wrozek raczej nie ma

, chodzi mi o przewidywania osob ktore obserwuja zachowania tej sieci. No wiec czy ladowac sie w mix'a czy przedluzyc umowe z era? jezeli odpadna pakiety po 5pln to prawde mowiac kiszka... era bylaby ciekawsza, jezeli utrzymaja sie z rok to juz jestem do przodu

. Co o tym sadzicie?
P.S.
Jak w tym micie jest generalnie z tymi promocjami obnizajacymi koszty - jezeli konczy sie jedna wprowadzaja cos nowego czy to sa akcje bardziej jednorazowe?