filipek pisze:Aktywowałem przedwczoraj usługe BONUS i wczesniej dzwonił do mnie kolega a jakieś 30 min temu Brat i gadalem z nim ponad 6 minut, po wybraniu *102# sie wyswietla "OBecnie brak minut i smsów do wykorzystania" czemu tak jest? Bonus jest na bank aktywny bo dostałem potwierdzenie tego samego dnia co aktywowałem!
Z jakiego telefonu/sieci dzwonił kolega? Musi to być telefon wykonawany z innej sieci niż Era.
Pozatym, pozwole sobie przytoczyć parę paragrafów z regulaminu:
1.
Bonus naliczany jest za rzeczywistą, łączną długość trwania połączeń z dokładnością co do 1 sekundy. Jeśli w danym miesiącu, liczba należnych Erajednostek wyniesie minimalnie 10 a maksymalnie 2000- to raz w miesiącu konto Użytkownika Tak Tak będzie doładowane skumulowaną wartością Bonusa. Doładowanie Bonusem może nastąpić do 48 godzin od dnia rozliczeniowego.
2.
Wyłączenie USŁUGI jest bezpłatne, naliczenie Bonusa w wysokości minimalnie 10 Erajednostek nastąpi w kolejnym Dniu rozliczeniowym a opłata miesięczna nie jest zwracana na konto.
3.
Jeżeli Użytkownik zgromadził mniej niż 10 Erajednostek, to Bonus zgromadzony przez Użytkownika w bieżącym cyklu zostanie rozliczony w cyklu następnym.