• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#75695  autor: Skarpyta
 23 maja 2006, 21:30
superr to chyba sie przeniose do TT korzystna oferta wsrót prepaidów ;-)

Obrazek
Obrazek

#75708  autor: Irek
 23 maja 2006, 22:06
Skarpyta pisze:superr to chyba sie przeniose do TT korzystna oferta wsrót prepaidów ;-)
Hah dopiero teraz zauważyłeś, że to jest korzystna oferta? Hm... stała się taką w momencie wprowadzenia Happy Taniej. No to teraz wypada czekać na nie szybki - tak mi się wydaje posunięcie konkurencji, a dokładnie POP'a, bo chyba na Simplusa nie ma co liczyć. Zresztą Plus i tak stawia teraz na mixa!

#75801  autor: Pawrzes
 24 maja 2006, 15:12
Bardzo dobra oferta - od dziś dzwonię po 20 gr/min. (80% procent znajomych i 90% rodziny jest w Erze) :D Tak Tak i mogę więcej :)

Nie zgodzę się że to ofeta dla bogatych, np. ładujemy konto za 50 zł i kupujemy MegaPakiet, potem ładujemy sobie konto za 20 zł i z pakietu i 20 zł możemy korzystać przez 4 miesiące, jesli wykorzystamy 20 zł wcześniej na inne usługi lub połączenia/SMSy do innych sieci to w dowolnym momencie możemy sobie zasilić konto za kolejne 20 zł - ważność konta wydłuża nam się o kolejny miesiąc a w tym czasie nadal korzystamy sobie z tanich Erajednostek :)
A nawet jesli konto straci ważność a pakietu nie wykorzystamy to Era mam nic nie zabiera, pozostałe Erajednostki zostają zamrożone do czasu uzupełnienia konta :)

Pozdrawiam

#75854  autor: iSiO
 24 maja 2006, 17:57
A ten pakiet jest bardziej w stylu Orange czy Plusa, mam tu na mysli oczywiście to czy działa tak jak SMSy w Orange, niezależnie od ważności konta czy tak jak w Plusie, kiedy skonczy sie ważność konta przestaja działac smsy w pakiecie?

#75856  autor: sebastr
 24 maja 2006, 18:00
Już od dłuższego czasu TT to najlepszy prepaid na rynku. Teraz to już miażdżą konkurencję.

#75857  autor: Pawrzes
 24 maja 2006, 18:00
iSiO pisze:A ten pakiet jest bardziej w stylu Orange czy Plusa, mam tu na mysli oczywiście to czy działa tak jak SMSy w Orange, niezależnie od ważności konta czy tak jak w Plusie, kiedy skonczy sie ważność konta przestaja działac smsy w pakiecie?
Tak jak pisałem pakiet zostaje zamrożony i gdy konto straci wazność na połączenia wychodzące to z pakietu nie da się skorzystać.

Pozdrawiam

#75874  autor: jniedz
 24 maja 2006, 18:57
Wszystko zależy od wymagań użytkownika; rozwijając temat moich przedmówców w TT aby numer był "pełnej gotowości" należy zasilić kartą za 50 zł, którą przeznaczamy na pakiet i np 20 zł aby można było dzwonić poza sieć; w efekcie zasilamy kwotą 70 zł i numer jest ważny 4 miesiące; póżniej można zasilać różnie w miarę potrzeb ale niezbędne minimum to 50zł/3 miesiące więc nie tak tanio i nie dla wszystkich.
Jeżeli komuś zależy na maksymalnym okresie ważności konta to SS jest bezkonkurencyjny-->80 zł/7 miesięcy->ŻADEN z prepaid NIE MA TANIEJ!!!

Pozdrawiam zapalonych zwolenników TT :smt006

#76341  autor: trotefazy
 26 maja 2006, 22:44
moim zdaniem 50 zł to faktycznie za duzo. wystarczyloby 20 zł pakiet, ale jak podejrzewam chcą pożreć tą kasę co ludzie sobie nabili na podwójnych poładowaniach :)

#76343  autor: Irek
 26 maja 2006, 22:51
eno skąd ja Cię znam, ale mniejsz z tym.... jedno jest pewne poszli na całoś, chcesz coś mieć zainwestuj.... hahhaa

#76834  autor: djcaro
 29 maja 2006, 00:00
Super sprawa, kolejne bardzo dobre posunięcie tak taka :) poprostu the best.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2006, 00:57 przez djcaro, łącznie zmieniany 1 raz.