• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #70265  autor: Skarpyta
 27 kwie 2006, 14:47
Witam!

Dopiero kilka dni temu przekonałem sie na własnej skurze że to całe Orange jest dzidostwo :smt011

Przed swietami kumpel kupił mi z allegro karte sim POP Idea kupiłem ją dlatego tylko zeby ustawic sobie te 600 smsów po 1 gr.Na linku do aukcji pisało wyraźnie że można ustawić ta usługe 600 smsów no to jak karta przyszła to chciałem to ustawić i co.... wysyłam sms-a o tresci 600 na numer 1166 i po chwili dostaje smsa że nie można ustawic :smt011 próbowałem chyba z 15 razy. A Jak wysłałem sms-a(tak sciekawosci) o treści ILE (zeby zobazcyć ile mi zostało do wykorzystania) na numer 1222 i za chwile przychodzi sms "Przepraszamy,pakiety dostepne sa tylko w POPie" :smt011

Moje pytanie brzmi: Czy może wiecie jak to trzeba aktywowac czy coś da sie zrobic z tym czy nie żeby szło te 600 smsów ustawić :?
Mój komentarz:
-Gosciu z Allegro Mnie wyj*** :evil:
-Orange to jest naprawde padło gorszego niema :smt009
Pozdro :) i czekam na odpowiedzi...
ino niechce odpowiedzi typu "no kup najpierw słownik ortograficzny" bo op***** :evil:

Obrazek
Obrazek

#70295  autor: Irek
 27 kwie 2006, 15:57
Może masz ustawioną taryfę Jedna Idea na Kartę lub Orange Go. Sprawdź! Starter był nowy czy stary?

"And one more thing..."

#70315  autor: pumba
 27 kwie 2006, 16:58
Skarpyta a jaki masz problem żeby najpierw wysłać SMSa o treści: POP pod numer 1133 a później aktywować te pakiety tak to na 100% ci zaskoczy, bo może się okazać że na tej karcie SIM nie masz aktywnej taryfy Nowy POP i dzięki wysłaniu tego SMSa jak napisałem przejdziesz na Nowego POPa i wtedy już bez problemu aktywujesz sobie SMSy za 1gr. Zmiany taryfy możesz tez dokonać za darmo przez Orange on-line :wink:

#70318  autor: orB
 27 kwie 2006, 17:12
co nie zmienia faktu ze orange jest dziadoski :mrgreen:

od IreQ: w przyszłości za takie posty będą ostrzeżanie!!!
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2006, 10:19 przez orB, łącznie zmieniany 1 raz.

#70321  autor: Skarpyta
 27 kwie 2006, 17:21
orB pisze:co nie zmienia faktu ze orange jest dziadoski :mrgreen:
no baa! :mrgreen:

O to Mi chodziło dzieki Ci Pumba wszystko gra aktywowałem sobie i usługe tez ustawiłem dzieki.Nagroda Widoczna :wink:

Obrazek
Obrazek

#70324  autor: Klusek
 27 kwie 2006, 17:26
Co nie zmienia faktu, że trzeba czytać regulaminy usług i zasady korzystania i przede wszystkim patrzeć co się kupuje.
A takie komentarze są żałosne :/

Obrazek
Obrazek

#70326  autor: pumba
 27 kwie 2006, 17:29
Skarpyta, zawsze do usług :wink:

orB pisze:co nie zmienia faktu ze orange jest dziadoski :mrgreen:
orB posty tego typu czyli nic nie wnoszące do tematu będą usuwane więc proszę się powstrzymać od takich kometarzy teraz go nie usunę bo został już zacytowany i skometowany przez innych.