Tak się złożyło, że zakup karty simplusa był bardziej opłacalny niż ściągnięcie simlocka w komisie, ale wątpliwości pozostały. Kupiłem (wczoraj) owy zestaw startowy za 9 zł. i mam kilka pytań.
1. Kiedyś widziałem, że użytkownicy plusa, czy simplusa mogli mieć stan swojego konta na wyświetlaczu. Fajna sprawa i przyznam, że tez bym tak chciał

Szukałem na forum to padały rożne kody, aby to uaktywnić np. 104, 100, czy 125... Więc, który jest ten właściwy? Aaa przewijał sie też wątek, że na nowych kartach się nie da?
2. Połączenia wychodzące są ważne do 23.01.08 o czym zostałem poinformowany smsem, a przychodzące? W nowym starterze Orange jest tak, że rozmowy przychodzące są ważne 1 rok. Co się stanie jeżeli np. okres poł. wych i przych. kończy się właśnie tego 23.01.08 i nie doładuję konta? Czy jakbym np. doładował za 1 miesiąc karta będzie znowu ważna i będize można dzwonić?
3. Wiem, że po 3, 6 i 9 miesiącach są niższe stawki za połączenia itd. a są może jakieś pakiety? Interesuje mnie coś takiego do innych sieci, bo simplus jest 1 w rodzinie

a orangów kilka i heyahów
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
SoberPL
PS.
Życzę Wam zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.