Ustawiłem sobie w telefonie usługę Dostępny Limit Krótkim Kodem. Czytałem że nie można powrócić do opcji wcześniejszej czyli ogólne->połączenia->czas i koszt-> koszty połączeń. A chciałbym wrócić do tamtej opcji starej i czy istnieje jakiś sposób np. wgranie jeszcze raz systemu lub itp? Z góry dziękuję:)
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Niestety nie ma takiej możliwości. Zmiana jest bezpowrotna. Wgrywanie softu do telefonu nic nie da bo to nie ma nic z tym wspólnego.
tak dokładnie to jest zmiana....platformy rozliczeniowej...na tej starej są dziury i można było robić spore debety...
zgadza się...ale jeśli jesteś właścicielem tej karty to go dostaniesz...tylko musisz podać konkretne argumenty po co...D@rio pisze:PIN2 w Polkomtel'u to ściśle chroniona tajemnica.
z moich świeżych informacji wynika, że dostanie....nie wiem jak to odnieść do klienta mixa...ale biznesowy na pewno dostanie...no nie ma bata...może jeśli nie przez call center to pisemnie...
chociażby, dlatego ze chce uruchomić wybieranie ustalone gdzie jest potrzebny pin2...i nie jest w interesie opa uruchamianie usługi, która ogranicza wychodzenie rozmów z karty sim...więc dlatego w pierwszym rzucie nie dostaje się kodu pin2...D@rio pisze:dechomenon napisał/a:
z moich świeżych informacji wynika, że dostanie....
jeśli jak uzasadni...?
chyba przetestuję ten numer z simplusem na platformie AoC...dechomenon pisze:chociażby, dlatego ze chce uruchomić wybieranie ustalone gdzie jest potrzebny pin2...i nie jest w interesie opa uruchamianie usługi, która ogranicza wychodzenie rozmów z karty sim...więc dlatego w pierwszym rzucie nie dostaje się kodu pin2...

no jak najbardziej możesz spróbować..nic nie tracisz...
jeśli w erze chcą udostępniać każdemu usługe wybieranie ustalone...czyli tym samy ograniczając wpływy do swojej kasy..to czemu nie...to jest biznes...polkomtel też nie robi problemu jeśli jest się właścicielem karty..po prostu on głośno o tym nie mówi...
na karcie startowej masz aby puk i pin, nie ma puk2 i pin2..możesz napisać pismeko..ze potrzebujesz tych kodów..bo własnie chcesz wybrać sobie funkcje wybieranie ustalone i telefon prosi o te kody..bo nie wiem czy telefonicznie da się to załatwić..a po drugie...numer musi być zarejestrowany na Ciebie...