• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #205709  autor: majusio
 24 lip 2007, 12:48
Pytam o ważność konta bonusowego bo widziałem sprzeczne informacje na ten temat. Dzwoniłem do BOK. Tam też co innego twierdzą. A jakiś delikwent pisał kiedyś wogóle co innego. Otóż załóżmy, że doładowuję konto o 150 zł. Drugie tyle dostanę gratis z tymże na okres 30 dni. I teraz 25 dnia od tamtego doładowania znowu doładowuję konto o kwotę 150 zł. Czy konto bonusowe na którym zostało mi np. 100 zł także przedłuży swój termin o 30 dni czy automatycznie 30 dnia kasa przepadnie z konta? Miał ktoś już taką sytuację?
Ostatnio zmieniony 26 lip 2007, 00:19 przez majusio, łącznie zmieniany 1 raz.

Kierownik

#205738  autor: kojot67
 24 lip 2007, 13:48
Według regulaminu niewykorzystany Bonus przepada więc wydaje mi się że kolejne doładowanie nie będzie tu miało znaczenia jeśli chodzi o przedłużenie ważności bonusu, gdyż ważny jest on tylko miesiąc. Ale trzeba by to sprawdzić, niekiedy sieci komórkowe potrafią nie przewidzieć takich sytuacji i błędy w oprogramowaniu działają na naszą korzyść. :D

Nie ma to tamto
http://www.kyokushinkan.republika.pl/

#205800  autor: ja
 24 lip 2007, 17:00
Fragment z cennika Play:
2.4 Zasady rozliczania usług w Ofercie Play Karta.
j) Z zastrzeżeniem postanowień pkt. l) poniżej, Premia jest ważna przez 30 dni kalendarzowych od daty Doładowania.
k) Każde Doładowanie, w związku z którym przysługuje Premia, dokonane przed upływem terminu ważności aktualnie przysługującej Premii, powoduje zwiększenie dotychczasowej Premii o przyznaną kwotę wynikającą z nowego Doładowania, a data ważności Premii jest liczona od daty nowego Doładowania.
l) Po przekroczeniu okresu ważności dla połączeń wychodzących, określonego w Tabeli nr 7, Użytkownik traci Premię i niewykorzystaną wartość Pakietu Złotówek.

Czyli nowe doładowanie z premią przedłuża ważność premii o kolejne 30 dni.
Przynajmniej ja tak to rozumiem.
Pozdrawiam.

#205942  autor: majusio
 24 lip 2007, 22:33
Ja też to tak rozumiem. Czytałem nawet na telepolisie wypowiedź jakiegoś użytkownika play karty, że zostało mu 100 zł premii, doładował sobie konto o 10 zł, dostał 2 zł gratis i konto bonusowe przedłużyło mu się o następne 30 dni. Ale czy to prawda to ja nie wiem. Może odezwie się ktoś kto przeżył to na własnej skórze.

Kierownik

#205967  autor: D@rio
 24 lip 2007, 23:19
majusio, a te 2zł. gratis to z jakiej racji?

Obrazek

#206137  autor: D@rio
 25 lip 2007, 12:31
majusio, aa... dzięki ;)

Obrazek