• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #159189  autor: l3p
 04 mar 2007, 19:33
Kto mi doradzi, przeszukalem forum i nie moglem znalezc informacji na ten temat.
Chce z migrowac z Simplusa do MixPlusa jest taka mozliwosc? Wiem o tym, ze jezeli byla by taka mozliwosc to trzeba zarejestrowac Simplusa ale to nie problem.

#159193  autor: Kaczy
 04 mar 2007, 19:42
Było już o tym parę razy :)

Można jak najbardziej przejść na mix`a.

Rejestracja, 5 zł na koncie i taryfa Team7 lub Easy.
Chociaż 2. pierwsze punkty podobno nie są wymagane. Przynajmniej tak twierdzi mój kolega, który podpisuje mix`a nawet na niezarejestrowany numer.
Niby przechodzą...

Jednak profilaktyki nigdy za dużo :)

...::: Made for loneliness :::...

#159196  autor: l3p
 04 mar 2007, 19:47
Pomogl dla Ciebie.

#159930  autor: iSiO
 06 mar 2007, 23:56
Ja w piatek migrowałem własnie w ten sposób, Simplus nie był zarejestrowany a na koncie było 2.20. Jedynym warunkiem było to że konto musi być ważne na połaczenia wychodzące.

#159938  autor: piwosz
 07 mar 2007, 00:08
a mnie zrobili w balona i powiedzieli, że nie ma takiego przejścia :? (spełniałem wszystkie opisane warunki a do tego siedziałem przed salonem i wygadywałem pakiety ;) )
a moze nie było go jeszcze rok temu?? :roll:

:occasion5:

#159939  autor: Kaczy
 07 mar 2007, 00:10
iSiO pisze:Ja w piatek migrowałem własnie w ten sposób, Simplus nie był zarejestrowany a na koncie było 2.20. Jedynym warunkiem było to że konto musi być ważne na połaczenia wychodzące.
Czyli mój kumpel ma racje :)
Warto wiedzieć. Bo na klientach nie lubię eksperymentować, a regulaminów czasami nie chce się przeczytać :)

Ps. Ale na 100% musi być taryfa Easy bądź Team7. Kierownikowi kiedyś odrzucili z tego powodu umowę :D

...::: Made for loneliness :::...

#159941  autor: D@rio
 07 mar 2007, 00:37
życie swoją drogą a procedury swoją...

szkoda że Polkomtel w innych kwestiach jest tak bardzo proceduralny że aż nie realny, logiczny i nie życiowy wręcz...

Obrazek
 #159973  autor: evelinee
 07 mar 2007, 09:28
l3p pisze:Kto mi doradzi, przeszukalem forum i nie moglem znalezc informacji na ten temat.
Chce z migrowac z Simplusa do MixPlusa jest taka mozliwosc? Wiem o tym, ze jezeli byla by taka mozliwosc to trzeba zarejestrowac Simplusa ale to nie problem.
witam, jest taka możliwość, nawet w telewizji widziałam;)

http://www.plusgsm.pl/promocje/mix_w_plusie/

tu masz wszystkie informacje.
Ja osobiście zastanawiam się nad tym samsungiem x520. Facet chce mi kupic;) dziewczyny lubią kolorki więc pewnie się skuszę:)

pozdrawiam:)
eve