• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #134086  autor: b@sho
 19 gru 2006, 16:59
cytyje ze stronki:
http://www.orange.pl/portal/map/map/pro ... id=1678717
mozna z niej tez sciagnac ten programik
InfoPOP

Ściągnij darmowy program na pulpit swojego komputera i bądź zawsze dobrze poinformowany o tym, co się dzieje wokoło.

Jak to działa?

InfoPOP to niewielkich rozmiarów program komputerowy, który po ściągnięciu ze strony Orange i zainstalowaniu na Twoim komputerze będzie cały czas obecny na pulpicie.

Co zyskujesz?
będziesz zawsze na bieżąco z wydarzeniami kulturalnymi w Twoim mieście,
stworzysz własną tapetkę na komórkę, a także w łatwy sposób
wyślesz SMS-a
stworzysz wirtualną listę swoich znajomych.

Funkcje InfoPOPa

W menu głównym programu znajdziesz działy:
Imprezownik – kalendarz imprez w Twoim mieście.
Wybierz miasto i dowiedz się do jakiego klubu dziś pójść.
Cooltura - informacje o wydarzeniach kulturalnych.
Premiery kinowe, nowe płyty i ksiazki – sprawdź, co warto kupić, jaki film obejrzeć.
Przypominacz – masz dobrą pamięć, ale krótką.
Ustaw przypomnienie ważnych spotkań i wydarzeń, aby o niczym nie zapomnieć.
Timer – włącz go i odliczaj czas.
Moja paczka – kontakty do znajomych wreszcie w jednym miejscu
Stwórz własną bazę Twoich znajomych, dodawaj nowych lub edytuj informacje. Od tej pory już nigdy nie zgubisz kontaktów do swojej paczki.
Gadżety – dostęp do multimedialnych gadżetów z Orange World.
Teraz szybko znajdziesz interesujące Cię tapetki i dzwonki. Wybieraj i ściągaj na swoja komórkę.
Własne tapetki – stwórz swoją własną tapetkę na telefon.
Chcesz umieścić ulubione zdjęcie swojej paczki z wakacji w swojej komórce? Załaduj je do InfoPOPa ze swojego komputera, okadruj i wyślij bezpośrednio na ekran swojej komórki. Teraz patrząc na telefon zawsze się uśmiechniesz wspominając miłe chwile.

W InfoPOPie znajdziesz również POP News, bramkę SMS-ową oraz proste doładowanie Twojego POPa.

Zrób niespodziankę swoim znajomym i prześlij im InfoPOPa. To bardzo proste dzięki funkcji Prześlij znajomemu.

Ile to kosztuje?

InfoPOPak jest bezpłatny. Możesz z niego korzystać bez ograniczeń.

Jak zainstalujesz?

Pobierz program na swój komputer klikając ikonkę poniżej i zapisz w dowolnym folderze Twojego komputera. Następnie kliknij na zapisany plik i zainstaluj program. Od tej pory InfoPOPak będzie zawsze obecny na Twoim pulpicie.
co o tym wogule myslicie?? potrzebne to komus??

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#134089  autor: majusio
 19 gru 2006, 17:29
Jak ktoś ma POPa to może być bajerek

Kierownik

#134092  autor: tomico
 19 gru 2006, 17:46
Według mnie nie potrzebny bajer tym razem na komputery tak samo jak granie na czekanie w erze na komórke. Że opom chce się bawić w takie rzeczy. Może się komuś przydać ale wątpie.

#134097  autor: PiotrG-dz
 19 gru 2006, 18:04
Wg mnie to niepotrzebny bajer :P

#134111  autor: Klusek
 19 gru 2006, 18:33
Od przybytku głowa nie boli :) Jeśli program się się podoba to wystarczy go po prostu nie używać, przecież nikt nie zmusza do korzystania z tej aplikacji.

P.S. tepsaslave, przeklinanie na forum nie jest mile widziane, nawet jeśli jest w obcym języku.

Obrazek
Obrazek

#134119  autor: b@sho
 19 gru 2006, 18:57
zainstalowalem go na probe, i jedyne co moze byc przydatne dla mnie to to ze szybko sprawdze to co sie dzieje u mnie w miescie w klubach :wink: nie musze wchodzic na neta itd, a jak cos mnie zainteresuje dopiero na stronke wchodzic. to moze sie niektorym przydac :wink: pozatym ewentulanie jeszcze przypominacz, ale do takich rzeczy sa inne programy :P

#134131  autor: babeo
 19 gru 2006, 19:21
Hmm skąd oni to wymyślili? :shock:

#134133  autor: b@sho
 19 gru 2006, 19:23
jak to skad :P ktos wpadl na taki pomysl i masz :mrgreen: mnie to boli ze nic przydatnego nie wprowadzaja tylko jakies takie wlasnie bzdeciki...

#134147  autor: tomico
 19 gru 2006, 19:42
b@sho pisze:jedyne co moze byc przydatne dla mnie to to ze szybko sprawdze to co sie dzieje u mnie w miescie w klubach :wink:
Fakt, to jest jedyna chyba przydatna rzecz.

#134238  autor: ganc2
 20 gru 2006, 10:42
w heyah kiedyś był komunikator... takie coś do gg podobne

#134245  autor: D@rio
 20 gru 2006, 11:34
ganc2 pisze:w heyah kiedyś był komunikator... takie coś do gg podobne
pierwsze słysze :|

Obrazek

#134273  autor: Pawrzes
 20 gru 2006, 14:17
Pobrałem > zainstalowałem > wywaliłem YourUninstallerem - 90 wpisów w rejestrze Windowsa po sobie by zostawił InfoPOP.
Mało przydatna aplikacja - mogli by ją chociaż zintegrować z MultiBox a tak to otwiera się strona z standartową bramką SMS...

Pozdrawiam

#134304  autor: oprych
 20 gru 2006, 15:21
Ja coś pamiętam, że było takiego związane z tym komunikatorem w heyah, ale to było baaaardzo dawno. A ten info pop, to moim zdaniem beznadzieja, żadnego użytku w tym nie widzę, niby takie nic a jak długo sięinstaluje i odinstalowuje. Tylko mnie to zdenerwowało :?

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...