Natomiast ja mam prawo na temat wyrażania opinii na temat Ery.
Po za tym kto tu atakuje twoją osobę? Raczej to ty robisz jakieś insynuacje w moim kierunku.
Pawrzes pisze:P.S. Szanowni Państwo, jeśli użytkownik oprych zarzuci Państwu orangefobię a są Pańtwo głównie klientami sieci Era to proszę spojrzeć na banerek po jego postami - wszystko jasne...
Raczej każdy jest w stanie dostrze mój baner pod postami a więc nie traktuj użytkowników Ery jak jakichś ułomnych
Pawrzes pisze:Zdziwił byś się ile osobom poleciłem sieć Idea w minionych latach.
A co mnie to? Po za tym jak sam powiedziałeś w poprzednich latach, a teraz? Tak po za tym ja też wiele razy chwaliłem Erę jeśli uważałem, że jest za co i dane usługi czy też oferty były według mnie ciekawe.
A co do tematu powstał on z pytaniem usera jak zmienić taryfę, co okazało sienie możliwe a te swoje "dochodzenie" mogłeś prowadzić na PW skoro tak bardzo Cię interesowało czy on czy jego ojciec chce być w tt.
Tak na marginesie jest kilka osób, które ma w banerze przekreslone logo Orange czy też TP i jakoś nie ma z tego powodu problemu więc po co się właściwie wychylasz, aż tak cię to boli?
..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...