• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#131882  autor: Pawrzes
 11 gru 2006, 01:39
b@sho, nie mam zamiaru Ciebie przekonywać, przy Twoim profilu można powiedzieć że jesteś skazany na Orange i fajnie że jesteś zadowolony.

Tu chodziło o to że paweldomaros chciałby aby tata zmienił ale nie wiemy czy tata tego chce ;) Może tacie bardziej odpowiada TakTak lecz niekoniecznie synowi...

oprych pisze:A czym jest niby tt lepszy funkcjonalnie? Może c raz to częstszymi problemami z doładowaniem konta jak i itaktak?
Choćby tym że stan pakietu sprawdzę bazpłatnie kodem a nie musze wysyłać płatnych SMSów o treści ILE. Daj spokuj, twoja sieć bezawaryjna przecież nie jest!
Koniec.

Pozdrawiam

#131883  autor: oprych
 11 gru 2006, 02:03
W orange wysyłając smsa o treści ile zapłacisz 1 grosz w przypadku wykupionego pakietu smsów, a przypuszczam, że kazdy popak taki pakiet ma wykupiony, a więc w czym problem? Po za tym można też sprawdzić stan usług przez orange online za darmo. To taki już szukanie dziury w całym, jak często będziesz wysyłał ten sms o treści ile?
Pawrzes pisze:Koniec.
Najlepiej tak powiedzieć w najodpowiedniejszym dla siebie momencie...

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#132234  autor: Pawrzes
 12 gru 2006, 13:40
Po 1. to nie każdy ma wykupiony pakiet SMS-ów a po 2. to nie każdy ma dostęp do internetu.

P.S. Szanowni Państwo, jeśli użytkownik oprych zarzuci Państwu orangefobię a są Pańtwo głównie klientami sieci Era to proszę spojrzeć na banerek po jego postami - wszystko jasne...

Pozdrawiam

#132258  autor: babeo
 12 gru 2006, 15:36
Pawrzes pisze:Szanowni Państwo, jeśli użytkownik oprych zarzuci Państwu orangefobię a są Pańtwo głównie klientami sieci Era to proszę spojrzeć na banerek po jego postami - wszystko jasne...
No i ... ? U Ciebie z koleji wystarczy poczytać posty by zobaczyć mega agitację za Era i TT :twisted:

#132276  autor: Pawrzes
 12 gru 2006, 16:32
babeo83 pisze:U Ciebie z koleji wystarczy poczytać posty by zobaczyć mega agitację za Era i TT
Przesadzasz :x

Temat do zamknięcia.

Pozdrawiam

#132290  autor: oprych
 12 gru 2006, 17:49
Temat do zamknięcia kiedy powiedziałeś swoje?
To, co mam w banerku to jest moje zdanie i w przeciwieństwie do ciebie nie zmuszam nikogo na siłę do zostawania w erze łącznie z jakimiś dziwacznymi dochodzeniami, czy przejścia do orange chce syn czy też ojciec założyciela tematu... to jest poprostu śmieszne.

#132301  autor: Pawrzes
 12 gru 2006, 18:44
Do zamknięcia bo dość tych bezsensownych ataków na moją osobę!
Ja nikogo nie zmuszam do pozostawiania w Erze jeśli dla tej osoby jest to nieekonomiczne rozwiązanie lub inny powód. Zdziwił byś się ile osobom poleciłem sieć Idea w minionych latach. Ja sam gdy zdecydowałem się na posiadanie telefonu komórkowego zastanawiałem nad Pop lub Simplus - TakTak'a wtedy nawet nie brałem pod uwagę!
W każdej sieci znajdę plusy i minusy a nie mam uprzedzeń jak ty do Ery.
A "dochodzenie" to moja prywatna ciekawość i mam do tego prawo :!:

Pozdrawiam

#132319  autor: oprych
 12 gru 2006, 20:27
Natomiast ja mam prawo na temat wyrażania opinii na temat Ery.
Po za tym kto tu atakuje twoją osobę? Raczej to ty robisz jakieś insynuacje w moim kierunku.
Pawrzes pisze:P.S. Szanowni Państwo, jeśli użytkownik oprych zarzuci Państwu orangefobię a są Pańtwo głównie klientami sieci Era to proszę spojrzeć na banerek po jego postami - wszystko jasne...
Raczej każdy jest w stanie dostrze mój baner pod postami a więc nie traktuj użytkowników Ery jak jakichś ułomnych :lol:
Pawrzes pisze:Zdziwił byś się ile osobom poleciłem sieć Idea w minionych latach.
A co mnie to? Po za tym jak sam powiedziałeś w poprzednich latach, a teraz? Tak po za tym ja też wiele razy chwaliłem Erę jeśli uważałem, że jest za co i dane usługi czy też oferty były według mnie ciekawe.

A co do tematu powstał on z pytaniem usera jak zmienić taryfę, co okazało sienie możliwe a te swoje "dochodzenie" mogłeś prowadzić na PW skoro tak bardzo Cię interesowało czy on czy jego ojciec chce być w tt.

Tak na marginesie jest kilka osób, które ma w banerze przekreslone logo Orange czy też TP i jakoś nie ma z tego powodu problemu więc po co się właściwie wychylasz, aż tak cię to boli?

#132324  autor: Jedi
 12 gru 2006, 20:44
Pawrzes pisze:To nie agitacja! To chęć ochrony przed francuską dojarką!
Wolę dawać francuskiej dojarce niż pompować kasę do Niemiec na nowe czołgi i samoloty, które przeciw nam użyją :P

#132344  autor: Pawrzes
 12 gru 2006, 22:14
oprych pisze:Natomiast ja mam prawo na temat wyrażania opinii na temat Ery.
Po za tym kto tu atakuje twoją osobę? Raczej to ty robisz jakieś insynuacje w moim kierunku.
A ja mam prawo do Orange. Atak pośredni - przypisywanie mi orange'fobii i mega agitacji Ery :|
oprych pisze:nie traktuj użytkowników Ery jak jakichś ułomnych
Nie traktuję! :x
oprych pisze:A co mnie to? Po za tym jak sam powiedziałeś w poprzednich latach, a teraz?
Patrz wyżej, a teraz polecam jeśli się danej osobie to opłaci. Dziś przekazałem w ręce kolegi (mający Erę od 6 lat) kartę Orange Go aby dzwonił z drugiej komórki do swojej dziewczyny za 5 gr/min. i to był mój pomysł bo po co ma płacić 59gr/min. skoro może taniej? Przy okazji będzie mógł zadzwonić za darmo na mój nr pop w weekend :-) Myślę że to dobre rozwiązanie. Więc skończcie z tymi gryzliwościami...
oprych pisze:A co do tematu powstał on z pytaniem usera jak zmienić taryfę, co okazało sienie możliwe a te swoje "dochodzenie" mogłeś prowadzić na PW skoro tak bardzo Cię interesowało czy on czy jego ojciec chce być w tt.
No nie do ciebie więc...? Nie pouczaj mnie co mam pisać na PW...
oprych pisze:Tak na marginesie jest kilka osób, które ma w banerze przekreslone logo Orange czy też TP i jakoś nie ma z tego powodu problemu więc po co się właściwie wychylasz, aż tak cię to boli?
No właśnie. I zrozum że mnie to nie boli!

Pozdrawiam

#132353  autor: oprych
 12 gru 2006, 22:26
Pawrzes pisze:Atak pośredni - przypisywanie mi orange'fobii i mega agitacji Ery
Nie wyolbrzymiaj! Agitacji nie przypisałęm Ci ja. skoro nie masz "Orange'fobii", to po co wyskakujesz z jakimiś tekstami o "dojarkach"?
Pawrzes pisze:oprych napisał/a:
nie traktuj użytkowników Ery jak jakichś ułomnych

Nie traktuję!
To napiszę inaczej-nie tłumacz im pewnych faktów, jak ślepcom.
Pawrzes pisze:No nie do ciebie więc...? Nie pouczaj mnie co mam pisać na PW...
Nie pouczam, ale ciekawe czy byś takie domysły snuł, jeśli pytałby np. jak jego ojciec ma przejść z orange do tt-pewnie nie.
Pawrzes pisze:oprych napisał/a:
Tak na marginesie jest kilka osób, które ma w banerze przekreslone logo Orange czy też TP i jakoś nie ma z tego powodu problemu więc po co się właściwie wychylasz, aż tak cię to boli?

No właśnie. I zrozum że mnie to nie boli!
A mnie boli, że jako niby osoba obiektywna, bo taką chyba teraz z siebie chcesz zrobić mówiąc nam tutaj o jakimś doradzaniu kumplowi, jako jedyny miałeś coś do mojego banera.

#132362  autor: babeo
 12 gru 2006, 22:36
Panowie, musze stanąć tu w obronie oprycha i Jego banerka. Ma taki i ma prawo. Są tu na forum także o wiele gorsza (większe i poprzekreślane znaki Orange i TP), jakoś nikt nic do nich nie miał, więc Pawrzes nie rozumeim Twoich obiekcji.

Co do "Orange-fobii" wisz, co innego jest doradzić kumplowi (nawet Orange GO :lol: ), a co innego nieznanej osobie z forum. Chcąc być obeiktywnym trzebaby przedstawaić w każdym poście. Wiem, że to jest trudne, ale nie można oferować ludziom, krórzy pytają się tutaj i najczęściej się nie znają na GSM usług prawie zawsze jednego opa.

#132403  autor: Pawrzes
 13 gru 2006, 01:13
oprych pisze:to po co wyskakujesz z jakimiś tekstami o "dojarkach"?
Bo mnie zdenerwowała wypowiedź o agitacji. Zresztą niemal identyczne miała hasło reklamowe jedne z firm.
oprych pisze:jak jego ojciec ma przejść z orange do tt-pewnie nie.
Mylisz się. Nieie będę teraz tłumaczył skąd to pytanie bo odpowiedzi chyba nie uzyskam...
oprych pisze:A mnie boli, że jako niby osoba obiektywna, bo taką chyba teraz z siebie chcesz zrobić mówiąc nam tutaj o jakimś doradzaniu kumplowi, jako jedyny miałeś coś do mojego banera.
Nie o to chodzi. Tym banerkiem i wypowiedzi "nie lubię Ery" tłumacze skąd ta niechęć i uprzedzenie do użytkowników PTC.
I niech sobie ten banerek będzie - mi on zupełnie nie przeszkadza.
babeo83 pisze:Chcąc być obeiktywnym trzebaby przedstawaić w każdym poście. Wiem, że to jest trudne, ale nie można oferować ludziom, krórzy pytają się tutaj i najczęściej się nie znają na GSM usług prawie zawsze jednego opa.
Na forum każdy ma prawo wyrazić swoją subiektywną opinię, jeśli się nie zgadzacie to proszę o argumenty a nie czepianie się i zgryźliwość. To tyle. Dobranoc.

Pozdrawiam

#132409  autor: D@rio
 13 gru 2006, 07:28
no nic, widzę że jednak muszę Wam zamknąć ten temat bo jak dzieci...

...do dalszej rozmowy zapraszam Was na PW ;-)

Obrazek