• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #131079  autor: Elle
 08 gru 2006, 16:25
Pierwsze pytanie widoczne w temacie. Niedawno przerzuciłam się z Orange Go na Tak Tak. W Orange należałam do Programu Profit. Czy jest coś podobnego w Erze?

Drugie pytanie: nie pozbyłam się karty sim z orange. Do końca grudnia mam aktywne połączenia wychodzące. Czy po tym okresie nadal będą mi naliczane punkty za staż w Programie Profit, jeśli nie doładuję sobie konta? (kolejne punkty powinnam teoretycznie otrzymać w połowie marca). Pytam, bo mam ich 500, za staż dostałabym 300 i mogłabym sobie przeznaczyć te punkty na doładowanie telefonu za 25 zł:)

Trzecie pytanie: wraz ze starterem Tak Taka otrzymałam formularz rejestracji. Czy wysłanie go dałoby mi jakieś korzyści?

#131084  autor: MadzikS
 08 gru 2006, 16:39
Elle pisze:W Orange należałam do Programu Profit. Czy jest coś podobnego w Erze?
W erze jest era premia, ale mogą do niej należeć tylko abonamenty, nawet era fan nie może więc tak tak też niestety nie
Elle pisze:Drugie pytanie: nie pozbyłam się karty sim z orange. Do końca grudnia mam aktywne połączenia wychodzące. Czy po tym okresie nadal będą mi naliczane punkty za staż w Programie Profit, jeśli nie doładuję sobie konta?
będą naliczane dopóki będziesz miała ważne konto na połączenia przychodzące

#131094  autor: babeo
 08 gru 2006, 17:04
taktakmen, ale Elle chodziło o coś w stylu Profitu w Orange, a nie programu lojalnościowego :-)

#131099  autor: szejkspir
 08 gru 2006, 17:23
Trzecie pytanie: wraz ze starterem Tak Taka otrzymałam formularz rejestracji. Czy wysłanie go dałoby mi jakieś korzyści?
Możesz później np. przenieść numer na abonament, zgłaszać reklamacje, no i przenieść numer do innego operatora :-D Generalnie nie wiem dlaczego miałbyś go nie wysłać.

#131234  autor: Elle
 08 gru 2006, 23:44
No chyba mi nie powiecie, że reklamację np. na działanie sieci czy jakąś usługę mogą składać tylko użytkownicy zarejestrowani?:)

#131237  autor: D@rio
 08 gru 2006, 23:48
Elle pisze:No chyba mi nie powiecie, że reklamację np. na działanie sieci czy jakąś usługę mogą składać tylko użytkownicy zarejestrowani?:)
senso sctricto reklamację tak. Inni mogą składać sugestie, zgłoszenia do "działu technicznego" itp.

Obrazek

#131240  autor: taktakmen
 08 gru 2006, 23:55
D@rio ja składałem reklamację na nie zarejestrowanym numerze w Tak Taku

#131260  autor: D@rio
 09 gru 2006, 01:13
taktakmen pisze:D@rio ja składałem reklamację na nie zarejestrowanym numerze w Tak Taku
telefonicznie, pisemnie? Jesteś pewny że to była reklamacja? ;-)

Obrazek

#131264  autor: oprych
 09 gru 2006, 01:27
No właśnie, chyba to nie była typowa reklamacja. Kiedyś, kiedy miałem tak taka(uchowaj Panie :lol: ), też uzyskałem inforację od konsultanta, że dublikaty kart sim, jak i reklamacje, możliwe są tylko po zarejestrowaniu karty

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#131268  autor: D@rio
 09 gru 2006, 01:34
zgłoszenie, skarga czy wniosek to nie to samo co reklamacja...

Nawet jeśli konsultant mówi iż "Składam w Pana imieniu reklamację" to często to nie jest to żadna reklamacja tylko zwykły "formularz interwencji" w WORD-zie który się przysyła tam gdzie trzeba, zależnie od sytuacji ;)

Obrazek