Takie informacje pojawiły się już na wielu portalach między innymi na interii. Podobno minuta ma kosztować (pewnie do kilku numerów) 5 gr, SMS-y mają być po 1 gr. Nic wiecej nie wiadomo, a szkoda.... Ma to być promocja świąteczna. Bo jako takiej Simplus jeszcze nie ma. Ciekawe jakie będą zasady tej promocji. Wydaje mi się, że będą się wykluczać z "Niemożliwe a jednak" bo ta promocja z kolei zostaje z dniem 15 stycznia zlikwidowana. Może będą to jakieś nowe promocyjne taryfy??? Jakieś miesiąc temu Pan Wacław na swojej stronie cytował LIST OD BIURA PRASOWEGO PLUS GSM w którym bodajże Pani Sadowska (nie wiem czy nazwiska nie przekręciłem) zapewniała o DUŻYCH ZMIANACH W SIMPLUSIE. Nieoficjalnie mówiło się ,że Simplus ma być zbliżony atrakcyjnością do Tak Taka. Swoją drogą na Lifechacia na
www.simplus.pl konsultant też mówił o grudniowej nowej promocji. Czy ktoś z Was wie jaka ona będzie??? Może jakieś przecieki??? Jestem ciekawy, bo choć mam w Plusie abo to mam też schowanego na "lepsze" czasy Simplusa...