• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#122038  autor: D@rio
 08 lis 2006, 19:04
e-mail'ami to se dużo załatwisz. Jeszcze, jakbyś te e-mail'e pisał jako pracownik, to może...a tak...to sam się domyśl...

Obrazek

#122175  autor: oprych
 09 lis 2006, 03:08
No właśnie, nie wiem co ludzie mają z tą meilową pomocą. Istnieje telefoniczny BOK i salony przecież :?

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#122191  autor: Dociekliwy
 09 lis 2006, 08:08
D@rio pisze:e-mail'ami to se dużo załatwisz. Jeszcze, jakbyś te e-mail'e pisał jako pracownik, to może...a tak...to sam się domyśl...
Spoko, spoko - da się załatwić - 3 maile, aktywacja od 1 maila trwała tydzień. Na koniec napisali, że karta jest już aktywna 8)

Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ pod moim postem :)

#122280  autor: D@rio
 09 lis 2006, 14:10
Dociekliwy pisze:Spoko, spoko - da się załatwić - 3 maile, aktywacja od 1 maila trwała tydzień. Na koniec napisali, że karta jest już aktywna
no i sam popatrz ile czasu straciłeś. A oszczędziłęś tylko parę groszy...

Obrazek

#122336  autor: Dociekliwy
 09 lis 2006, 17:17
D@rio pisze:
Dociekliwy pisze:Spoko, spoko - da się załatwić - 3 maile, aktywacja od 1 maila trwała tydzień. Na koniec napisali, że karta jest już aktywna
no i sam popatrz ile czasu straciłeś. A oszczędziłęś tylko parę groszy...
Eeee, wcale mi nie zależało na czasie, karta i tak pójdzie do szuflady, albo do kosza...
A i tak telefonicznie się tego nie przyśpieszy, bo oni tego nie robią, tylko przekazują do działu, blablabla... a oni do działu blablabla... itp, itd... :lol:

Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ pod moim postem :)

#122343  autor: b@sho
 09 lis 2006, 17:34
wazne ze sprawa zalatwiona, nie wazne jak :P

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'