• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#99628  autor: D@rio
 28 sie 2006, 18:08
slonecko pisze:pomarzyc fajna rzecz :P hmm... szkoda ze w zadnej ofercie nie ma noki 5140i bo mi sie spodobala:P taka niby sportowa:P
no cóż, jeśli ta Nokia Ci się podoba to zapraszam do abonamentu sieci Plus ;)

Obrazek

#99850  autor: slonecko
 29 sie 2006, 10:55
Hmm... tylko Plus i Plus moze i ma fajna oferte ale ja bym nic z niej nie miala :( Grrr ale mam plan wszyscy tu trabia o urodzinach orange i ery hmm... poczekam troszke bo to chyba nie potrwa tak dlugo i wtedy zdecyduje bo jak sie pospiesze to pozniej jeszcze pozaluje... :P

#99997  autor: D@rio
 29 sie 2006, 16:55
teraz kazdy czeka...

Obrazek

#100712  autor: Jarcool
 31 sie 2006, 13:23
na urodzinki w fanie tez bedzie sporo zmian moze nie w uslugach ale napewno ceny telefonów pojda w dol;)

#100944  autor: slonecko
 31 sie 2006, 22:15
Jarcool pisze:na urodzinki w fanie tez bedzie sporo zmian moze nie w uslugach ale napewno ceny telefonów pojda w dol;)
hmm.. a to pewna informacja? :P bo jak ceny telefonow pojda w dol to moze sie zainteresuje ;D

#100953  autor: D@rio
 31 sie 2006, 22:27
slonecko pisze:
Jarcool pisze:na urodzinki w fanie tez bedzie sporo zmian moze nie w uslugach ale napewno ceny telefonów pojda w dol;)
hmm.. a to pewna informacja? :P bo jak ceny telefonow pojda w dol to moze sie zainteresuje ;D
jak już kiedyś pisałem. Nie liczyłbym aby oferta urodzinowa objęła EraFun jak i TakTak ;-)

Obrazek

#100963  autor: Jarcool
 31 sie 2006, 22:39
D@rio pisze:
slonecko pisze:
jak już kiedyś pisałem. Nie liczyłbym aby oferta urodzinowa objęła EraFun jak i TakTak ;-)
tak jak mowilem zmian w usługach raczej nie bedzie.zostanie to co jest napewno dojda jakies modle telefonów i ceny tez powinny zejsc.zresa przekonamy sie 4 no chyba ze wczesniej bedzie cos wiadomo;P

odp

#101068  autor: provocatorka
 01 wrz 2006, 04:24
Tam gdzie masz więcej kontaktów.
Oczywiście FUN jest najtańszy ale jeśli wysyłasz smsy tylko do łorencz to wybierz Mix w Orange to bo chyba logiczne...