• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #79898  autor: digit6
 15 cze 2006, 17:24
Czesc, mam dziwny problem, mianowicie bez zadnej przyczyny przestal dzialac mi klawisz "3" w telefonie, wogole gdy go naciskam tel. nie reaguje nie moge tez pisac dobrze sms'ow bo nie moge wybrac liter: def. Czym to jest spowodowane i jak to naprawic?? Dodam ze telefon mi nie upadl, nie zalalem go, po prostu klawisz przestal dzialac, inne "chodza" bez problemu.
Zdjalem obudowe, myslalem ze moze cos jest zabrudzone pod gumkami, ale wszystko czysciutkie.
Prosze Was o pomoc, jak to naprawic!!
Ostatnio zmieniony 15 cze 2006, 21:16 przez digit6, łącznie zmieniany 1 raz.

#79918  autor: tomico
 15 cze 2006, 20:15
Hmm... to chyba zepsuło się na płytce w takim wypadku musisz iść do serwisu i tam ci naprawią ten styk ponieważ sam sobie z tym raczej nie poradzisz. Ewentualnie może to być wina softu ale raczej to pierwsze.

#79933  autor: digit6
 15 cze 2006, 21:20
Ok, zaniose ja do komisu, moze naprawia, ile wogole moze to kosztowac??Bo niewiem czy oplaca mi sie to naprawiac. Nie bedzie trzeba wymieniac calej plytki??

#79938  autor: tomico
 15 cze 2006, 21:40
Raczej nie będzie trzeba wymieniać całej płytki. Koszt będzie się wachać koło 20-40 zł.