• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#439093  autor: kowcio
 02 lis 2010, 21:13
Jak chcecie poczytać coś o tym telefonie, to proszę http://www.plusblog.pl/?p=4528
Postarałem się go obiektywnie przetestować nie zwracając aż tak bardzo uwagi na swój profil użytkowania.

Troszkę lipa ze zdjęciami, bo jak miałem ten telefon mało czasu miałem na zrobienie- raz pojechałem na miasto i wszystkie zdjęcia były do skasowania. Teraz żałuję, bo mogłem wstawić takie jakie wyszły, ale mówi się trudno.

Mam nadzieję, że Wam się spodoba to, co napisałem o LG Bali.

#439185  autor: HypnoticMan
 03 lis 2010, 12:02
Ja tam nie narzekałem na niego;) Chętnie wróciłbym do niego!

MixPlus - Pozostała liczba doładowań do końca kontraktu: 22

Sprzedam HTC DESIRE

#439385  autor: kuba8989
 04 lis 2010, 16:25
Jak ktoś tu wspomniał że bali robi kiepskie zdjęcia to się grubo myli, to właściciel nie potrafi robić zdjęć :D jak się potrafi to bali robi bardzo ładne zdjęcia ;)
Co niektórzy to naprawdę takie bez sensowne wypowiedzi piszą, co wy chcecie od telefonu za takie niewielkie pieniądze jak wam nie pasuje to kupcie sobie coś lepszego, za tą cenę nie kupicie raczej nic lepszego.

#439623  autor: kowcio
 05 lis 2010, 19:51
Tu nie chodzi oto. Skoro telefon ma aparat i rozdzielczości AŻ 5Mpx (wystarczyłoby 2-3), z optyką AŻ takiego producenta, to do czegoś to zobowiązuje.

Ja powiem tak. Przyczyną "brzydkich" zdjęć jest to, że bardzo łatwo się rozmazują. Trzeba się mocno skupić na robieniu zdjęć, żeby wyszło piękne- bo i takie wychodzą. Zgadza się?

No ale LG nie popisało się, bo coś jest nie tak, że zdjęcia się aż tak łatwo rozmazują. Ma stabilizator.

Ale aparat i tak nadal jest bardzo dobry. Po prostu mając świadomosć, że starsze modele LG robiły świetne zdjęcia, to ten także powinien robić takie, jak nie lepsze. Cofamy się, czy idziemy na przód? Ostatnio robiłem fotki ku990 i nawet jak ręka drżała, to i tak zdjęcia nie były rozmazane, bo stabilizator spełnił swoją rolę. Tutaj tak nie do końca.

#439664  autor: kuba8989
 05 lis 2010, 22:23
No co do ku990 to każdy kto go miał mówi, że robił od bali o niebo lepsze zdjęcia :) , a stabilizacje bali ma? wiem że ma automatyczną ostrość o stabilizacji nic mi nie wiadomo. Fakt jak się robi zdjęcia bali to nie można ani drgnąć dosłownie :D

#453302  autor: Skarpyta
 15 sty 2011, 20:35
wiem że temat już przedawniony ale mam pare pytanek dotyczące LG GM360: a mianowicie chciałem zapytać czy w tym modelu jest ładowanie słoneczne ? bo gdzieś mi się obiło o uszy że w LG jest ładowanie słoneczne tylko nie wiem czy ten model też to posiada bo zauważyłem bardzo dziwne manewry mojej baterii ;/ jest tak iż na wyświetlaczu pokazuje 1 kreskę(max 3 ) chcę zrobic zdjęcie słaba bateria ;/ po jakimś czasie już dwie kreski o co tu chodzi ? ;/ a druga sprawa to czy jak ustawię dzwonek na smsa on gra tylko kilka sek. a dzwonek ma ok 35 sek. ;/ dlaczego nie gra całości ? tylko kilka sek.

z góry dziękuję za odpowiedzi

Obrazek
Obrazek

#453307  autor: stypulkovski
 15 sty 2011, 20:52
Skarpyta pisze: czy w tym modelu jest ładowanie słoneczne ? bo gdzieś mi się obiło o uszy że w LG jest ładowanie słoneczne tylko nie wiem czy ten model
To nie ten. Masz GM360, a ładowanie jest w GD510.
Skarpyta pisze:zauważyłem bardzo dziwne manewry mojej baterii ;/ jest tak iż na wyświetlaczu pokazuje 1 kreskę(max 3 ) chcę zrobic zdjęcie słaba bateria ;/ po jakimś czasie już dwie kreski o co tu chodzi ? ;/
Wskaźnik baterii jest lipny. Niestety, tak w tym modelu jest.

#453315  autor: Skarpyta
 15 sty 2011, 21:31
aha. Dzięki za odpowiedz.

Obrazek
Obrazek

#454245  autor: kowcio
 19 sty 2011, 20:50
Potwierdzam, ta bateria jest. Dziwna. Też tak miałem :roll:

#454456  autor: maniek89
 20 sty 2011, 17:16
W cookie dokladnie to samo

#454489  autor: user_delete13
 20 sty 2011, 19:41
kowcio pisze:No ale LG nie popisało się, bo coś jest nie tak, że zdjęcia się aż tak łatwo rozmazują. Ma stabilizator.
Gdyby aparat i optyka byłaby z KF750 Secret /KC780 to problemu by nie było.