• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#92427  autor: ywis
 05 sie 2006, 21:42
Pawel007 pisze:A jeszcze dokładniej niechcem go zatrzymać ponieważ ja mam już telefon a zabawka taka wcale niejest mi potrzebna a pozatym to jest okazja dzieki której moge kupić sobie komputer ale weź i sprzedaj jak ma ten IMEI i niewiesz co może być. Mam takie pytanko a jakbym zadzwonił na policje i zapytał czy niejest poszukiwany telefon o IMEI to oni by powiedzieli czy tak czy nie czy by zaczeli coś węszyć i takiesamo pytanie co do salonu Ery( bo ma SIMa na ere)
To wtedy możesz się spodziewać, że zostaniesz wezwany na komende lub sami Cię odwiedzą ;) ...chłopie, pomyśl trochę. Wystaw na Allegro i daruj sobie, że IMEI, że coś tam jeszcze, czy coś innego. Masz bardzo śmieszne problemy jak dla mnie :wink:

#92428  autor: Klusek
 05 sie 2006, 21:52
To już nie mam uczciwości na tym świecie? Zadzwoń po prostu pod jakiś numer z telefonu i zapytaj się do kogo on należy, bo go znalazłeś i chcesz go zwrócić. Może i na tym nie zarobisz, ale przynajmniej będziesz miał spokojne sumienie a ktoś będzie Cię uważał za uczciwego człowieka.
Może ja już jestem stare pokolenie, że w głowie mi jeszcze uczciwość.

Obrazek
Obrazek

#92429  autor: ywis
 05 sie 2006, 21:55
Klusek pisze:To już nie mam uczciwości na tym świecie? Zadzwoń po prostu pod jakiś numer z telefonu i zapytaj się do kogo on należy, bo go znalazłeś i chcesz go zwrócić. Może i na tym nie zarobisz, ale przynajmniej będziesz miał spokojne sumienie a ktoś będzie Cię uważał za uczciwego człowieka.
Klusek, już to widzę gdybyś znalazł jak dzwonisz do kogoś i zwracasz tej osobie która go zgubiła :lol: :lol: :lol:

#92430  autor: Klusek
 05 sie 2006, 21:57
ywis pisze:
Klusek pisze:To już nie mam uczciwości na tym świecie? Zadzwoń po prostu pod jakiś numer z telefonu i zapytaj się do kogo on należy, bo go znalazłeś i chcesz go zwrócić. Może i na tym nie zarobisz, ale przynajmniej będziesz miał spokojne sumienie a ktoś będzie Cię uważał za uczciwego człowieka.
Klusek, już to widzę gdybyś znalazł jak dzwonisz do kogoś i zwracasz tej osobie która go zgubiła :lol: :lol: :lol:
Możesz nie wierzyć, Twoje prawo, ale tak właśnie bym zrobił.

Obrazek
Obrazek

#92431  autor: ywis
 05 sie 2006, 21:59
Klusek pisze:
ywis pisze:
Możesz nie wierzyć, Twoje prawo, ale tak właśnie bym zrobił.
Massz racje, moje prawo, jestem tylko człowiekiem, a już z wieloma takimi sytuacjami się spotkałem w życiu, he he :wink:

#92436  autor: Pawel007
 05 sie 2006, 22:24
Ywis niemam glupiego problemu bo jak sprzedam komuś telefon i jego zablokują to bendę mial problem a jak na allegro to tylko chyba w uszkodzonych moge bo niemam papierów czy można normalnie jako sprawny wystawić tylko że jak bez pudelka to malo bardzo wezmą i też niedobrze i mi na PC niestarczy :(

#92438  autor: ywis
 05 sie 2006, 22:27
Pawel007 pisze:Ywis niemam glupiego problemu bo jak sprzedam komuś telefon i jego zablokują to bendę mial problem a jak na allegro to tylko chyba w uszkodzonych moge bo niemam papierów czy można normalnie jako sprawny wystawić tylko że jak bez pudelka to malo bardzo wezmą i też niedobrze i mi na PC niestarczy :(
Dla mnie masz "śmieszne" problemy, ludzie mają poważniejsze, a Ty z takim czymś nie możesz sobie poradzić, skoro się tak obawiasz wszystkiego, to oddaj go osobie która zgubiła albo włóż do szuflady i niech leży sobie :) - masz rozwiązanie. Ludzie w zyciu nie takie numery robią i żyją... rotfl.

p.s. Temat robi się strasznie monotonny.

#92457  autor: Tragedya
 05 sie 2006, 23:46
Czy na pewno za ten telefon kupisz sobie PC? Wątpie ;)
IMO temat do zamknięcia

#92458  autor: tomico
 05 sie 2006, 23:49
Tragedya pisze:Czy na pewno za ten telefon kupisz sobie PC? Wątpie ;)
IMO temat do zamknięcia
On potrzebuje taki komputer do korzystania z neta i pisania w wordzie wiec kupi nawet za 100zł takie są, a on bedzie mial wiecej.