• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #30434  autor: Rokko
 15 lis 2005, 13:13
mam poważne problemy z telefonem Sony Ericsson t610. naprawainy był juz 8 razy, problem z ladowaniem telefonu, z glosnikiem, bateria. wystoswalem pisemna reklamacje, odpowiedzili mi po 2 miesiacach, wlasnie napisalem do Sony Ericsson Polska. jeżeli macie też problemy tej natury dajcie znac.

#30533  autor: FANATICS
 15 lis 2005, 19:48
Zgodnie z prawem, jeżeli odpowiedzi na reklamację nie udzielą w ciągu dwóch tygodni, oznacza, że jest ona rozpatrzona pozytywnie...
 #30548  autor: tomico
 15 lis 2005, 20:20
Rokko pisze:mam poważne problemy z telefonem Sony Ericsson t610. naprawainy był juz 8 razy, problem z ladowaniem telefonu, z glosnikiem, bateria. wystoswalem pisemna reklamacje, odpowiedzili mi po 2 miesiacach, wlasnie napisalem do Sony Ericsson Polska. jeżeli macie też problemy tej natury dajcie znac.
No to wspolczuje ci tylu problemow z se. Z moim k700i wszytsko jest ok. Widac ze reklamacja zostala rozpatrzona pozytywnie.