Mam zamiar nabyć za kilka dni Nokie 1600 i nic tej decyzji nie zmieni, bo telefon mi się po prostu podoba. ALe chciałbym się dowiedzieć jak to naprawde jest, bo na róznych stronach piszą różne rzeczy. Jak ktoś miał ten telefon lub zna odpowiedź na pytania bardzo proszę niech napisze...
1. Jak to jest z połączeniem do komputera przez kabel usb
czy da radę a jak tak to jakim programem 
2. Czy da się wyłączyć dzwonek narastający
3. Czy gdy ktoś dzwoni i jego numer jest wpisany w kontaktach, to czy wyświetla jego nazwę w kontaktach, czy tylko numer
(to najważniejsze z tych pytań)
4. Czy w simplusie będzie na ekranie pokazywać stan konta
5. Czy da się w profilach ustawić swoje własne ustawienia
6. Jak to jest z tymi znakami w sms-ach
czy naprawdę z polskimi znakami jest tylko 70 
7. JAk telefon dzieli sms na tzw. krótkie sms-y, gdy znaków w jednym jest za dużo to jak np. podzieli na 2 esy to płace za dwa, czy za jednego
Trochę dużo tych pytań, ale ja z reguły lubie wsdzystko wiedzieć. Jeśli ktoś byłby tak miły i chętny na punkt pomógł niech odpowie. Z góry dzięx....
1. Jak to jest z połączeniem do komputera przez kabel usb

2. Czy da się wyłączyć dzwonek narastający

3. Czy gdy ktoś dzwoni i jego numer jest wpisany w kontaktach, to czy wyświetla jego nazwę w kontaktach, czy tylko numer

4. Czy w simplusie będzie na ekranie pokazywać stan konta

5. Czy da się w profilach ustawić swoje własne ustawienia

6. Jak to jest z tymi znakami w sms-ach

7. JAk telefon dzieli sms na tzw. krótkie sms-y, gdy znaków w jednym jest za dużo to jak np. podzieli na 2 esy to płace za dwa, czy za jednego

Trochę dużo tych pytań, ale ja z reguły lubie wsdzystko wiedzieć. Jeśli ktoś byłby tak miły i chętny na punkt pomógł niech odpowie. Z góry dzięx....