• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #43287  autor: wasil
 09 sty 2006, 23:22
Co sądzicie o tym telefonie? moj tata chce sobie go kupic ale nie wiem czy warto wydac na niego tyle kasy.. ile trzyma w nim bateria i czy to dobry telefon? bawił sie ktos nim juz kiedys ??

#43291  autor: Ish
 09 sty 2006, 23:53
Osobiscie nie mialem go. Ale slyszalem rozne opinie na temat tego modelu. Ogolnie mowiac jest oceniany slabo :wink:
 #43293  autor: LukaszB
 10 sty 2006, 00:31
wasil pisze:Co sądzicie o tym telefonie? moj tata chce sobie go kupic ale nie wiem czy warto wydac na niego tyle kasy.. ile trzyma w nim bateria i czy to dobry telefon? bawił sie ktos nim juz kiedys ??
Owszem, bawił się :-)
Polecam lekturę:

http://telepolis.pl/artykuly.php?id=114

TELEPOLIS.PL >> telekomunikacja jak na dłoni

#43599  autor: kallafior
 11 sty 2006, 11:37
Co sądzicie o tym telefonie?
Po pierwsze, wspomóż się testem na stronce, a po drugie, jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu. I jak na tą cenę (nowy telefonik można już kupić za 600 zł) to jest on bardzo dobry. Posiada kl.poczty elektronicznej, GPRS class 10 i Edge (chyba class 4). Bateria wytrzymuje do 6 dni przy bardzo umiarkowanym użytkowaniu. Ja rozmawiam przez niego codzennie po parę godzin i bateria działa mi 3 dni. Bardzo fajny telefonik za taką cenę. W razie wątpliwości, służę :)

#45233  autor: Slodziak
 16 sty 2006, 11:13
kallafior pisze:
Co sądzicie o tym telefonie?
Po pierwsze, wspomóż się testem na stronce, a po drugie, jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu.
a w profilu masz N6630?? hehe ale tak prawde mówiąc to moj kumpel ją ma i mówił mi ze baterujka okolo 3 -4 dni, ale dodał tez ze mało pamięci ma, wiec mp3 to tu wcale sie nie da odtwarzac, bo tylko ze 2 wejda... hehehehe znaczy chodiz mi o to ze jest odtwarzacz, ale tylko 2 mp3 mozna wrzucić!@!!

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!

#45239  autor: kallafior
 16 sty 2006, 11:28
a w profilu masz N6630??
tak, mam n6630 :P
a do jutra mam n6101, bo sprzedałem na allegro. No ale gdyby nie "trzydziestka" to bym pozostał przy tamtej, bo to naprawdę solidny telefon.

#45266  autor: Slodziak
 16 sty 2006, 12:47
ty zmineniasz S60 na 6101?? dlaczego?? nie rozumie cie!!

#45274  autor: kallafior
 16 sty 2006, 13:09
Slodziak pisze:ty zmineniasz S60 na 6101?? dlaczego?? nie rozumie cie!!
:?: a kto napisał, że zmieniam ? Jeszcze raz uważnie przeczytaj mojego posta :-D
subtelna różnica pomiędzy "do" a "od". Taki doświadczony forumowicz, a nieuważnie czyta ? :P

#45443  autor: Slodziak
 16 sty 2006, 20:41
:smt005 aaaaa hehehehe rzeczywiście też tego nei rozumie... ale tak szybko przeczytalem i nie zakumałem

SORRKI:)