Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Prostecastagnet pisze:Zainstalowałem tego GOCHATA i fajnie śmiga. Wcześniej używałem Papli ale Gochat bardziej mi podszedł. M.in. Nie musisz mieć idiotycznego opisu PAPLA Mobile,
ładniejszy interface itp.
Jeny Proszę - zmień ten sh..skowyr pisze:ja mam Java Orange(standardowy z orange) i nie chc sie laczyc. ale np stronki wap chodza
Da radę. Tylko ustawienia sprawdź czy będą dobre.castagnet pisze:Siostra ma Samsunga X640 w orange i nie potrafiłem jej skonfigurować Papli,
mam nadzieje że GOCHAT pójdzie.... dziś wieczorem próba!
pechskowyr pisze: tylko czy ktos mi powie czy da sie minimalizowac jakos? mam N6280 i jak chce np wyslac esa czy np odebrac to musze wylaczyc i znowu sie laczyc - a to kosztuje;/
To nie zależy od aplikacji tylko od telefonu. Musisz pogadać z innymi użytkownikami czy jest tam opcja minimalizacji (ukrycia) uruchomionych aplikacji.skowyr pisze:ale czy w n6280 sie da ? albo czy sama aplikacja ma taka opcje?
a teraz spójrz na to jaki post będzie na górze: http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=157756#157756 więcej nie muszę dodawać... czytaj to co Ci ludzie pisząskowyr pisze:mialem taki myk ze preferowany punkt dostepu byl ustawiony "Java Orange" a mial byc internet GPRS - ten profil samemu trza stworzyc. Wystarczy uwaznie skonfigurowac fona
Ma, ale też jej nie testowałemcastagnet pisze:Z tego co wiem, GOCHAT ma opcję wysłania sms-a.... nie próbowałem jej jeszcze ale jest taka opcja.