Mam kilka pytan do uzytkownikow N 6131, kupilem sobie ten telefon jakis czas temu i nie wiem, czy w kazdym wystapuja takie "problemy"
1. Po nacisnieciu guzika automatycznego otwieranie tel slychac wyraznie pstrykniecie.
2. Na ramce glownej wyswietlacza, dokladniej na jej dole zaczela odchodzic farba i zostaje srebrny chrom/nikiel.
3. Skracanie smsa do 70znakow po uzycia pl znaka :/ W 6630 tez z tym mialem problem, ale myslalem, ze wystepuje to tylko w symbianowcach.
4. Po zlozeniu telefonu mini wyswietlacz podswietla sie bardzo dlugo zanim nie zgasnie.
5. Po zmienieniu tematu, nie zapisuja mi sie wszelkie dane ustawione w danym profilu.
6. W ustawieniach foto ustawilem aby po zrobieniu zdjecia, zdjecie sie wyswietlalo az sam go nie zamkne, lecz gdy robie zdj gdy aparat jest zamkniety, zdjecia wyswietla sie tylko przez chwile przy czym wyswietla sie napisz "otworz telefon by zobaczyc zdj" i gdy otworze np po 5 s to zdjecia juz nie ma, tylko spowrotem samoczynnie wlacza sie aparat.
Mysle, ze niektore z tych problemow da sie jakos naprawic zmieniajac ustawienia ale za bardzo nie wiem, gdzie co i jak.
Osob, ktore nie mialy doczynienia z tym aparatem prosze o nie wypowiadanie sie.