Szanowni użytkownicy. Pamiętacie jeszcze czasy telefonów nokia takich jak 3210, 3310, 6310 i tego typu maszyn? Czy ktoś z Was orientuje się w następującej sprawie - jakiś czas temu usłyszałem od znajomych i nawet przeczytałem w internecie, że jakaś firma wykupiła od nokii projekty i prawo do wznowienia produkcji starych modeli telefonów Nokia takich jak wymienione powyżej. Nie da się nie zauważyć, że wielu z nas bardzo dobrze wspomina takie telefony a wiele starych rzeczy powraca do łask np płyty winylowe itp, również i telefony. Czy ktoś z Was natknął sie na jaką kolwiek informację o tym, gdzie można kupić takie telefony i czy ich produkcja już ruszyła na dobre? Podobno taki NOWY 6310i potrafi kosztować 1000zł, więcej niż nie jeden smartphone z dotykiem, internetem, aparatem i masą bajerów ale tamte maszyny były nieśmiertelne i za to są do dziś cenione.
Jeśli ktoś wie coś o tym lub wie np gdzie można kupić NIEUZYWANE Nowe modele tego typu z pozostałych zbiorów magazynowych niech da znać. Znudziły mi się już błyszczące zabawki a używanych 3310tek nie chcę od nikogo brać, nie wiadomo co przeszły:D