• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #170307  autor: zaloguj
 05 kwie 2007, 08:59
!!!WITAM SERDECZNIE CAŁĄ OBSŁUGĘ TELEPOLIS.PL!!!

Dzięki za wcześniejsze porady co do tego fona... :D :mrgreen: :) :-) ;-)
Ale teraz mam troszkę inny problem:
Mój kologe ma Motorolę e398 z softem od e1 i ma na niej prócz zwykłego odtwarzacza MP3 jeszcze odtwarzacz e Javie (Winamp 2.0).I nawet jak wchodzi w folder z MP3 to pokazuje się ikonka tak jak na kompie,że odtwarzane za pomocą Winamp.

Ja ściągnąłem sobie EMULE Winamp 2.0.jar i ma 64,9KB.
Uruchamiałem na Emulatorze SjBoy i działało i pokazywało że folder nie zwiera MP3 tylko,że jest po angielsku-ale to nic.Czyli na kompie działa,ale teraz przed wgraniem jego do komóry mam pytanie:

-CZY TO JEST BEZPIECZNE,CZY NIC SIE NIE ZEPSUJE Z MP3 KARTĄ ITP.??
-I CZY ODCZYTA MI MP3 Z KARTY PAMIĘCI MMC 32MB??CZY TYLKO Z FONA??

Dziękuje na pomoc,mam nadziej,że Was nie zanudzam tymi pytaniami,ale jak dla mnie jest to ważne!!!POZDRAWIAM...
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2007, 11:02 przez zaloguj, łącznie zmieniany 1 raz.

#170349  autor: castagnet
 05 kwie 2007, 11:04
To jest bezpieczne. Po prostu jak program nie będzie kompatybilny z telefonem to przy próbie uruchomienia go otrzymasz stosowny komunikat.
Soft raczej nie ma wpływu fizycznie na karte, więc jej nie uszkodzi.
To czy MP3 odczyta Ci z telefonu czy karty pamięci zależy od programu, jakie będzie miał opcje.

#170351  autor: zaloguj
 05 kwie 2007, 11:06
A jaki najlepszy program??

#170354  autor: JacekS
 05 kwie 2007, 11:10
zaloguj pisze:I CZY ODCZYTA MI MP3 Z KARTY PAMIĘCI MMC 32MB??CZY TYLKO Z FONA??
Jak bedziesz chcial ustawic jako dzownek to chyba musisz miec ta mp3 w fonie a nie na karcie, a tak jak sobie tylko posluchac to dokladnie to zalezy od programu

#170356  autor: castagnet
 05 kwie 2007, 11:11
zaloguj pisze:A jaki najlepszy program??
Spróbuj na www.n6230i.prv.pl Tam są różne programy. Możesz poszukać też w innych źródłach.

#178117  autor: compile
 27 kwie 2007, 22:38
to wrzuccie gdzies tego winampa bo szukam już od roku jakis aplikiacji w javie tego typu i znalazłem "videoplyer" :odtwarza mp3 filmy tez ale nie na fullscreenie