• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #169487  autor: AnitaM
 03 kwie 2007, 10:56
Zrozpaczona kobitka potrzebuje pomocy :D. Wiem doskonale jak kasować wszystkie liczniki w mojej Nokii (kod 12345), ale zależy mi na skasowaniu licznik TYLKO rozmów przychodzących (wiadomo dlaczego :oops: ) Czy istnieje takie oprogramowanie?

Pozdrawiam, Anita.

#169489  autor: castagnet
 03 kwie 2007, 11:03
Ja się jeszcze nie spotkałem z taką możliwością. Jakbyś chciała skasować licznik romów tylko przychodzących, to wartość licznika ogólnego też musi się zmienić.
Wydaje mi się że nie ma takiej możliwości. Niestety.

#169492  autor: JacekS
 03 kwie 2007, 11:14
Jedune wyjscie w tej sytuacji to flash telefonu w jakims serwisie

#169493  autor: babeo
 03 kwie 2007, 11:15
AnitaM pisze:zależy mi na skasowaniu licznik TYLKO rozmów przychodzących (wiadomo dlaczego)
W takich przypadkach polecam zakup drugiej kartysim i jakiegoś taniego telefonu 8)

#169495  autor: castagnet
 03 kwie 2007, 11:21
jacenty1812 pisze:Jedune wyjscie w tej sytuacji to flash telefonu w jakims serwisie
A co ten flash da?? Skasuje nie tylko całe liczniki ale i dane z telefonu.
Tu chodzi o skasowanie TYLKO licznika rozmów przychodzących, bo całe to AnitaM umie sobie skasować sama.

babeo, to chyba najlepsze wyjście :D

#169497  autor: JacekS
 03 kwie 2007, 11:25
castagnet pisze:A co ten flash da?? Skasuje nie tylko całe liczniki ale i dane z telefonu.
Tu chodzi o skasowanie TYLKO licznika rozmów przychodzących, bo całe to AnitaM umie sobie skasować sama.
A rzeczywiscie sorki

#169500  autor: AnitaM
 03 kwie 2007, 11:35
W takich przypadkach polecam zakup drugiej kartysim i jakiegoś taniego telefonu 8)
Nie chcę onetyzować tego Forum wyjaśniając przyczyny, ale moja sytuacja wyklucza posiadanie drugiego telefonu ;)

Cholercia! A w jakich przypadkach mogą ulec skasowaniu liczniki? Można wytłumaczyć to upadkiem telefonu połączonym z wypadnięciem baterii?

A.M.

#169505  autor: Klusek
 03 kwie 2007, 11:50
AnitaM pisze:Można wytłumaczyć to upadkiem telefonu połączonym z wypadnięciem baterii?
Jężeli masz dar przekonywania to wytłumaczysz się tak bez problemu ;)
AnitaM pisze:A w jakich przypadkach mogą ulec skasowaniu liczniki?
Reset ustawień fabrycznych, wgranie nowego softu. Możesz powiedzieć, że coś przestał Ci w telefonie działać i ktoś poradził Ci reset ustawień ;)
Ale tak swoją drogą to nie ładnie ukrywać coś przed drugą osobą a tym bardziej ją oszukiwać, ale to już nie moja sprawa.

Obrazek
Obrazek

#169509  autor: AnitaM
 03 kwie 2007, 12:07
Klusek pisze:Jężeli masz dar przekonywania to wytłumaczysz się tak bez problemu ;)
Dzięki, chyba tak zrobię.
Klusek pisze:Ale tak swoją drogą to nie ładnie ukrywać coś przed drugą osobą a tym bardziej ją oszukiwać, ale to już nie moja sprawa.
Święta racja, nie Twoja sprawa. Mówię to bez złośliwości i nie bezczelnie. Ale zbliża się lato, i pewnie zdarzy się, że w upalny dzień będę musiała chodzić w bluzeczce z długim rękawkiem, by ukryć ślady na przedramieniu po "przyjacielskim" uścisku pewnego mocarza. Grunt że dziecko jest szczęśliwe. Ale co tam, to przecież nie forum "Kobieta on-line" :-D . W górę nosy chłopaki. :smt006

A.M.

#169535  autor: JacekS
 03 kwie 2007, 13:58
AnitaM pisze:Cholercia! A w jakich przypadkach mogą ulec skasowaniu liczniki? Można wytłumaczyć to upadkiem telefonu połączonym z wypadnięciem baterii?
Jak to mowia " Dobre klamstwo to 50% sukcesu, drugie 50% to zeby w nie uwierzyc"