• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #156049  autor: gucio08
 22 lut 2007, 22:18
Witam. Mam problem, mianowicie, moja Nokia (jakiś miesiąc temu ją kupiłem) czasami zawiesza się w momencie, kiedy ktoś do mnie dzwoni. W momencie połączenia włącza się sama wibracja, a gdy próbuje odebrać, albo się rozłączyć, telefon się wyłącza :cry: Jest to wina softu (mam 03.88), czy czegoś innego? I co mam zrobić? Wgrać nowy soft, jest nowsza wersja? Dziękuje za odpowiedzi :D
 #156063  autor: castagnet
 22 lut 2007, 23:20
gucio08 pisze: Jest to wina softu (mam 03.88), czy czegoś innego? I co mam zrobić? Wgrać nowy soft, jest nowsza wersja? Dziękuje za odpowiedzi :D
Masz najnowszy soft. Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne, a jak nie pomoże to spróbuj na innej karcie sim.
Zmiana softu kosztuje w serwisie okolo 20-30zł i to na 99,9% pomoże.

#156064  autor: babeo
 22 lut 2007, 23:33
Potwierdzam, ze najprawdopodobneij soft. Jak masz gwarancję, to zrobią Ci to za free.

#156298  autor: gucio08
 23 lut 2007, 22:19
Niestety nie mam gwarancji :(
Dzisiaj wgrałem soft i chyba nie pomogło. Telefon zawiesił mi się w momencie przesłuchiwania dzwonka:)
A żeby było śmieszniej to zdarzyła się dziwna rzecz. Napisałem dzisiaj długiego SMSa, zajął dwie wiadomości i wysłałem do swojej dziewczyny. Ona zadzwoniła i powiedziała, że dostała SMSa, ale jakiegoś starego, którego wysłałem jej ze dwa miesiące temu. A dwa miesiące temu miałem inny telefon. O co tu chodzi?
Dodam jeszcze że zdarzyło mi się to już drugi raz. Tak samo było chyba miesiąc temu, zaraz po tym jak kupiłem tą nokie, ale wtedy myślałem, że to wina sieci. Chyba muszę pozbyć się tego telefonu :/

#156300  autor: Kuller
 23 lut 2007, 22:25
gucio08 pisze:Napisałem dzisiaj długiego SMSa, zajął dwie wiadomości i wysłałem do swojej dziewczyny. Ona zadzwoniła i powiedziała, że dostała SMSa, ale jakiegoś starego, którego wysłałem jej ze dwa miesiące temu. A dwa miesiące temu miałem inny telefon. O co tu chodzi?
:shock: :shock: i jeszcze raz :shock:
Nie no gucio08, sorry ale to jest śmieszne i przepraszam ale nie wiem o co tu chodzi, takiej rzeczy to ja jeszcze w życiu nie słyszałem, widocznie trafiłeś na BARDZO fatalny egzemplarz, współczuję, mojemu ojcu tak się nie robi, jak na razie :roll: