• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #1010343  autor: hasan10
 31 sie 2018, 10:07
Witam, poszukuję karty sim (sam internet) do urządzenia, które nie posiada klawiatury.
Sieć dowolna pracująca na nadajnikach Plusa, długa ważność konta, pakiet internetu automatycznie odnawialny. Wielkość pakietu internetu to min. 2GB. Co polecacie ?

pozdrawiam
Mariusz
 #1010356  autor: Remington
 31 sie 2018, 11:05
Nic lepszego od Plusha nie ma. Choć trzeba pamiętać o corocznym przedłużaniu ważności konta.

W tej samej cenie w Plusie 3 GB, z wydłużaniem ważności po każdym doładowaniu, albo pakiet 3GB w BDI Aero2.
 #1010359  autor: KC-KARLOS
 31 sie 2018, 11:35
Plush.
5GB / 5zł / 30dni.
Konto ważne rok.
Trzeba pamiętać, że tan pakiet jest dostępny tylko w taryfie NOWY PLUSH - niektóre sklepy mają startery ze starą taryfą (PLUSH Na Kartę) ze zmienionym opakowaniem, prezentującym nową ofertę.
RWK odpalamy kodem, potem doładowanie za 5 zł.

Ja mogę też polecić a2mobile. 9,90 to pakiet odnawialny z internetem bez limitu GB, pierwszy lejek włącza się po 5 GB (do 3 mbps), drugi do 1 mbps po 10 GB, ostatni po 15 GB do pół mega. Idealny, gdy potrzeby internetowe nagle wzrosną. RWK po każdym zasileniu kodem/kanałem z Plusa lub a2mobile. Zasięg infrastrukturalny Plusa i Aero2.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1010662  autor: Okultysta
 01 wrz 2018, 21:04
Remington pisze: albo pakiet 3GB w BDI Aero2.
w aero2 warto polowac na promocje. co jakis czas maja taka promocje na pakietach platnych ze kupujesz 3 a dostajesz 4. one sobie czekaja w kolejce i sie same wlaczaja jak poprzedni wykorzystasz. teraz jest ta promocja na koniec wakacji jeszcze przez kilka dni a poprzednio byla na walentynki. wiec jak sobie dobrze wykombinujesz to mozesz za tani internet placic jeszcze mniej +do tego jeszcze darmowe GB jesli korzystasz z a2mobile :D