• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #105315  autor: rafal
 14 wrz 2006, 10:32
witam mam problemik chodzi tu oto ze chcem przenies numer heja na taktak dzwonilem juz do konsulltanta powiedzial ze jest to nie mozliwe wyjasnial mi ze sa to jakies problemy sprawy technicznej moge przenies numer na inna sec ale nie na ere .moje pytanie brzmi czy jezeli bym przeniosl numer heja na plusa [simplus] a po miesiacu z tym numerem dawnej hej przeniusl sie do taktak czy jesto mozliwe iczy da sie tak zrobic zgory dzieki za odpowiedzi

#105328  autor: Irek
 14 wrz 2006, 12:29
Więc oczywiście coś takiego co przedstawiłeś jest możliwe tylko jest czasochłonne i wymaga pewnych działań z Twojej strony, a więc tak. Idziesz do Salonu Plusa. Tam otrzymasz odpowiedni wniosek. Do jego wypełnienia będzie Ci potrzebny PESEL i NIP lub REGON(tylko w wypadku jeśli telefon jest zarejestrowany na firmę). Oczywiście nie musisz się wysialać. Na twoje rządanie przedstawiciel Plusa załatwi wszystkie formalności za Ciebie na podstawie odpowiedniego pełnomocnictwa wystawionego przez Ciebie. Jest jeden podstawowy warunek przeniesienia numeru. Karta sim musi być zarejestrowna u poprzedniego oparatora w tym wypadku Heyah. Sprawa powinna zostać rozpatrzona w ciągu dwóch dni. O dalszych działaniach zostaniesz ponformowany przez oparatora. Później tak samo zrobisz jeśli będziesz chciał się przenieść do TT. Aha i musisz się liczyć z kosztami. :wink:
Aha dodam jeszcze, że cały proces przenoszenia numeru z jednego do drugiego opa nie powinien trwać dłużej niż 7 dni.

"And one more thing..."
 #105329  autor: rafal
 14 wrz 2006, 12:35
alle plus moze mi dac warunek rok uzywania karty
 #105331  autor: Irek
 14 wrz 2006, 12:43
rafal pisze:alle plus moze mi dac warunek rok uzywania karty
A kto Ci tak powiedział? W S+ nie ma i nie było żadnych warunków.

"And one more thing..."
 #105361  autor: Charles
 14 wrz 2006, 15:38
rafal pisze: moge przenies numer na inna sec ale nie na ere
no to ładne cyrki... takie rzeczy tylko w erze!
problemy natury technicznej? mieli mnóstwo czasu (chyba od 10.2005) na to żeby wyeliminować wszelkie problemy techniczne...