• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
 #957912  autor: emarti
 26 paź 2017, 16:23
Ile danych zostanie pobranych gdy obejrzę mecz piłki nożnej przez nc+ GO?
 #957919  autor: habish
 26 paź 2017, 16:56
@emarti, z tego co wyczytałem NC+GO działa max w HD 720p (jeśli jestem w błędzie to proszę mnie poprawić), więc możesz dokładnie sprawdzić ile transferu zostanie pobrane.

Widzę że masz telefon w Plusie, zainstaluj w telefonie aplikację Ipla, załóż konto Ipla jeśli takiego nie posiadasz a następnie połącz numer telefonu Plusa z kontem Ipla.
Transfer danych aplikacji Ipla dla klientów Plusa jest bez limitu - nie pomniejsza posiadanego pakietu.
Po połączeniu konta Ipla z numerem telefonu w Plusie dostaniesz gratis dostęp do kilku kanałów: https://www.ipla.tv/pakiet/PLUSFREE co ważne, są to kanały HD 720p.
Włącz dowolny kanał w jakości HD na 90 minut a następnie w statystykach telefonu sprawdź ile danych zostało pobrane za pomocą aplikacji Ipla.
 #957920  autor: emarti
 26 paź 2017, 17:19
Tak tylko że w Ipli nie ma Canal+ a Eleven to nie jestem pewny. Mam NC+ GO i z tego tylko korzystam głównie przez wifi ale akurat niedługo będę musiał skorzystać z transferu podczas oglądania.
 #957921  autor: habish
 26 paź 2017, 17:24
Ale chodziło mi tylko o sprawdzenie ilości pobranych GB przez 90 minut w jakości HD 720p, za pomocą Ipli możesz przeprowadzić taki test bezpłatnie.
W Ipli jest pakiet Eleven.