• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #100661  autor: kierek
 31 sie 2006, 11:21
Witam serecznie mam problem z budzikiem w nokii 6100
wiec chodzi o to ze sam dzwiek budzika jest jakis taki cichy i chcialbym go albo podglosnic albo zmienic na inny bo niestety nie ma szans zeby mnie obudzil czy jest jakis sposob na to szukalem po opcjach ale nie ma nigdzie zmiany dzwieku dzwonka budzika,
jak to zrobic??
jesli ma ktos pomysl prosze napiszcie
 #100664  autor: ywis
 31 sie 2006, 11:27
kierek pisze:Witam serecznie mam problem z budzikiem w nokii 6100
wiec chodzi o to ze sam dzwiek budzika jest jakis taki cichy i chcialbym go albo podglosnic albo zmienic na inny bo niestety nie ma szans zeby mnie obudzil czy jest jakis sposob na to szukalem po opcjach ale nie ma nigdzie zmiany dzwieku dzwonka budzika,
jak to zrobic??
jesli ma ktos pomysl prosze napiszcie
W tym modelu z tego co pamiętam (dawno miałem ten model, od razu jak wyszedł), to nie ma opcji zmiany dzwonka w budziku, pozostaje tylko taki jaki jest.

#100941  autor: kierek
 31 sie 2006, 22:13
ok dziekuje za odpowiedz a natknal sie ktos moze na aplikacje do nokii ktora zastepowalaby budzik?? jesli tak to prosilbym o link pozdrawiam

#101017  autor: Merafil
 31 sie 2006, 23:45
Tak sie sklada ze korzystam z Noki 6610, ktora z tego co pamietam ma identyczny budzik co 6100.To prawda ze nie ma mozliwosci zmiany dzwieku budzika.Powiem szczerze ze jestem troche zaskoczonym tym ze moze on byc za cichy, co prawda dzwoni on w trybie narastajacym ale przy 4-tym sygnale jest tak glosny ze staje sie nie do wytrzymania (przynajmniej dla mnie :)).Byc moze zalezy to od wesji softu.A co do apllikacji ktora zastepowalaby budzik to sie z takowa nie spotkalem.

Pozdrawiam

#101117  autor: kierek
 01 wrz 2006, 11:34
Widocznie mamy inny soft bo moj budzik jest poprostu beznadziejnie cichy i jakis taki delikatny ze nie ma szans zebym sie obudzil, ale juz sobie z tym poradzilem znalazlem aplikacje AlarmClock na jednej ze stron i wszystko juz poprawnie dizla i na taki dzwiek napewno sie obudze:) dziekuje za pomoc i pozdrawiam
aha jakby ktos chcial adres stronki z jakiej sciagnalem ten program to niech napisze prywatna wiadomosc napewno sie podizele linkiem

Przegralem ten alarm clock na komorke i jest jeszcze cichcszy niz oryginalny budzik wiec nie ma co go wgrywac, musze szukac dalej
pozdrawiam