Czy użytkownik TakTaka może zalogować się na swoje konto bez użycia kodu sms? Wiem że abonamentowcy mają możliwość logowania się hasłem. Udostępnili wreszcie taką opcję prepaidom czy nadal bryndza?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ostatnio jak potrzebowałem się zalogować to przychodziły kody SMS.
Jeśli ma się fizyczny dostęp do telefonu to zero problemu. Niestety to nie o mój nr chodzi, dlatego interesuje mnie logowanie hasłem.
Ciągle i all kod sms...
Odp jest prosta nie grzebie się w cudzym koncie bo chyba do tego zmierzamy
"Ciągle i all kod sms..."
I znowu T-M mnie nie zawiodło:D
Mediolan, Ty myślisz że próbuje się do kogoś włamać?:D Mam upoważnienie właściciela, który nie za bardzo orientuje się w ofertach telekomunik.
I znowu T-M mnie nie zawiodło:D
Mediolan, Ty myślisz że próbuje się do kogoś włamać?:D Mam upoważnienie właściciela, który nie za bardzo orientuje się w ofertach telekomunik.
gdyby tak było to wystarczy się umówić i właściciel podaje ci kod do konta ( sms) nawet byś taki postów nie pisała.
Nie będę udowadniać, że nie jestem wielbłądem.
Tak na marginesie, co pewnie zdziwi niektórych:D T-M ułatwia grzebanie na koncie nr na kartę. Posiadacz abonamentu w tej sieci może przekierować smsy na swoją komórkę. Jak żyć Panie, jak żyć?:D
Tak na marginesie, co pewnie zdziwi niektórych:D T-M ułatwia grzebanie na koncie nr na kartę. Posiadacz abonamentu w tej sieci może przekierować smsy na swoją komórkę. Jak żyć Panie, jak żyć?:D
A może ktoś orientuje się czy na Mój T-Mobile można podpiąć nr na kartę do nr abonamentowego i w ten sposób ominąć te zakichane kody? Tracę cierpliwość, od kilku dni próbuje się zalogować i albo kod zanim trafi od właściciela do mnie jest już nieaktualny albo serwis jest chwilowo niedostępny.