• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #842494  autor: aeroxd
 28 gru 2015, 16:40
Witam.
Szukam informacji na temat tego internetu:
Z kolei w sieci Heyah możesz wzbogacić podstawową taryfę prepaid o nielimitowany transfer za 20 zł miesięcznie. Warunkiem jest wykorzystywanie usługi wyłącznie na smartfonie i nieudostępnianie połączenia dalej na zasadzie hot-spotu. Takie działania są niezgodne z regulaminem usługi.
http://www.pcformat.pl/Przeglad-ofert-m ... rte,a,4101
 #842502  autor: patrix-83
 28 gru 2015, 17:07
Dzwoniłem w tej sprawie 1h temu do BOK Heyah i pomimo wysiłków Pani konsultant nikt nic nie wie o takiej ofercie w żadnej taryfie HEYAH NA KARTĘ, NAWET W TEJ NAJNOWSZEJ.
Konsultantka przekopała regulaminy, skonsultowała się z kimś, sprawdziła na moim numerze HEYAH ale nigdzie w systemie nie znalazła takiego pakietu a Ci którzy krzyczeli o tym pakiecie w komentarzach do tego posta http://www.telepolis.pl/wiadomosci/rusz ... 35098.html po moich prośbach o podanie linku i kodu na aktywację tego pakietu milczą bo po prostu TAKIE COŚ NIE ISTNIEJE W HEYAH NA KARTĘ. Widocznie pisarzy bajek w komentarzach nie brakuje bo dowodów na podparcie swoich tez już im brak.

Konsultantka mówi że było coś takiego dla użytkowników Heyah na kartę ale tylko na początku grudnia ważne miesiąc do końca grudnia 2016 i trzeba było otrzymać sms z zaproszeniem do takiej promocji od operatora T-mobile/Heyah. Ale jako pakiet to nie istniało do aktywacji.
 #911833  autor: Grzesiek199991
 19 lut 2017, 07:53
Hejka
żeby nie zakładać nowego tematu dołączę się z pytaniem do użytkowników heyah.
Dzisiaj doładowałem konto 5 zł,czy heyah już nie daje 1 gb po doładowaniu ? ostatnio jak doładowałem było to chyba jesienią to dali mi 1 gb.Ewentualnie jeżeli nie ma już promocji to czy za 5 zł można zamówić jakiś internet ? potrzebuję dosłownie 200 mb na 1 dzień.Z góry dziękuję za odpowiedz