• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #842243  autor: Scraw
 27 gru 2015, 16:24
Witam, błądzę po internetach szukając jakiś dobrych pakietów z mix6 sms do wszystkich sieci, i jakiegoś ciekawego pakietu na internet ale żaden kod mi nie działa >.< znacie jakieś dobre? 1GB internetu, i sms nie ważne ile zeby tylko żeby był jakiś pakiet, z tego co wiem nie moge zmienić taryfy a mam jeszcze umowe sam nie wiem na ile wiec musi byc mix6. Bardzo prosze o pomoc !!
 #842261  autor: Scraw
 27 gru 2015, 17:54
ok, dziękuje tylko co do sms" usługa niedostępna, środki mam, a innych taryf nie aktywowałem, po wpisaniu kodu na sprawdzenie aktywnych mam : gprs, wideorozmowy, niski kredyt, sms o koszcie, poczta głosowa. Srodki na koncie mam.